Garda de Mediu Prahova a amendat cu 40.000 lei un producator de imbracaminte. Ce nereguli s-au descoperit

Garda de Mediu Prahova a amendat cu 40.000 lei un producator de imbracaminte. Ce nereguli s-au descoperit

Garda de Mediu Prahova a sancționat cu amendă în valoare de 40.000 lei o societate din Municipiul Ploiești ce desfășoară activitatea de fabricare a articolelor de îmbrăcăminte. În urma controlului, pe amplasamentul societății, s-au regăsit stocuri mari de deșeuri textile gestionate necorespunzător dar și alte stocuri de deșeuri rezultate din activitate.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Readucem în atenția operatorilor economici faptul că unitățile și întreprinderile care dețin și valorifică deșeuri, au obligația de a deține spații special amenajate pentru stocarea deșeurilor în condiții care să garanteze reducerea riscului pentru sănătatea umană și deteriorării calității mediului, să evite formarea de stocuri de deșeuri care urmează să fie valorificate, precum și de produse rezultate în urma valorificării și să adopte cele mai bune tehnici disponibile în domeniul valorificării deșeurilor.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191