Garda de Mediu Prahova a amendat cu 40.000 lei un producator de imbracaminte. Ce nereguli s-au descoperit

Garda de Mediu Prahova a amendat cu 40.000 lei un producator de imbracaminte. Ce nereguli s-au descoperit

Garda de Mediu Prahova a sancționat cu amendă în valoare de 40.000 lei o societate din Municipiul Ploiești ce desfășoară activitatea de fabricare a articolelor de îmbrăcăminte. În urma controlului, pe amplasamentul societății, s-au regăsit stocuri mari de deșeuri textile gestionate necorespunzător dar și alte stocuri de deșeuri rezultate din activitate.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Readucem în atenția operatorilor economici faptul că unitățile și întreprinderile care dețin și valorifică deșeuri, au obligația de a deține spații special amenajate pentru stocarea deșeurilor în condiții care să garanteze reducerea riscului pentru sănătatea umană și deteriorării calității mediului, să evite formarea de stocuri de deșeuri care urmează să fie valorificate, precum și de produse rezultate în urma valorificării și să adopte cele mai bune tehnici disponibile în domeniul valorificării deșeurilor.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191