Generalul și Sfinții

Generalul și Sfinții

General de Bry a câștigat Premiul „Sfinţii Constantin şi Elena”, după o nouă reuniune hipică găzduită de Hipodromul Ploieşti. A fost un eveniment cu patru curse de trap în program, prima fiind dedicată „Zilelor Ploieştiului” şi câştigată de armăsarul Mister Jet, condus de Adrian Marciu. A urmat Premiul „Supermarket La Cocoş 1”, în care a avut câştig de cauză Milupa BD, avându-l în sulky pe Gheorghe Vasile, după care, la ora 11:00, s-a desfăşurat cursa-vedetă a zilei, dotată cu Premiul „Sfinţii Constantin şi Elena”.

Avea să fie şi cea mai spectaculoasă întrecere a reuniunii, cu un finiş strâns şi un câştigător, armăsarul General de Bry, condus de Florin Mocanu, reuşind să se impună pe ultimii zeci de metri în faţa lui Nelson (driver Adrian Marciu) şi Viking (driver Ionuţ Dumitru)! Festivitatea de premiere a fost oficiată de reputatul medic Valeriu Zaharia. Reuniunea a fost închisă de Premiul „Supermarket La Cocoş 2”, în care s-a impus Brigitta Gold BD, condusă de Ion Costeanu.

Cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complexului Hipodrom. Următoarea reuniune hipică este programată duminică, 28 mai, atunci când se va ţine Premiul Municipiului Ploieşti.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191