Geoingineria sau cum se joacă de-a Dumnezeu miliardarii ca George Soros

Geoingineria sau cum se joacă de-a Dumnezeu miliardarii ca George Soros

Printre cei care au vorbit la summit-ul despre securitate de la Munchen s-a numărat și George Soros, controversatul miliardar ajuns în lumina reflectoarelor mai cu seamă pentru sprijinirea „revoluțiilor colorate” din lume decât pentru donațiile făcute. Soros a profitat de ocazie pentru a cere nici mai mult, nici mai puțin decât modificarea și exercitarea controlului asupra vremii!

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Cunoscută și ca geoinginerie (sau chemtrails), modificarea vremii ar ajuta la salvarea planetei de pericolul încălzirii globale și al schimbărilor climatice, zice Soros.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Soarele, prezentat ca dușmanul omenirii!

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Nori albi artificiali și o răcire accentuată a planetei, despre asta a vorbit miliardarul care sprijină mai multe ONG-uri de fanatism climatic prin intermediul fundației sale o Societate Deschisă. Soros le-a transmis oficialilor prezenți în Germania și că a descoperit o modalitate de a crea nori albi artificiali care să redirecționeze lumina Soarelui departe de Pământ și înapoi în spațiu. Făcând asta, se va accentua răcirea planetei, prevenind, astfel, topirea straturilor de gheață polară.

În cazul în care vreun guvern ignoră sfaturile sale de modificare a vremii, Soros spune că straturile de gheață care cuprind Groenlanda se vor topi și vor condamna la moarte sigură întreaga civilizație umană.

„Civilizația noastră este în pericol să se prăbușească din cauza avansului inexorabil al schimbărilor climatice. Topirea stratului de gheață din Groenlanda ar crește nivelul oceanelor cu șapte metri. Asta reprezintă o amenințare pentru supraviețuirea civilizației noastre. Nu am fost dispus să accept această soartă, așa că am încercat să aflu dacă se poate face ceva pentru a o evita. Astfel, am fost îndrumat către sir David King, un om de știință care a anterior a ocupat funcția de consilier științific al mai multor premieri britanici”, a transmis Soros.

Mai pe ocolite, mai pe față, miliardarul George Soros zice că vrea să nu mai vedem niciodată lumina naturală a Soarelui.

David King a fost consilierul științific al Guvernului britanic, fondând Centrul pentru repararea climei de la Universitatea Cambridge, în 2019. Acolo, el a studiat modele prin care omenirea poate „îngheța” Arctica sau cum să atenuăm emisiile de carbon. Multe dintre ideile sale s-au transpus, ulterior, în politici de stat, totul în numele unei bătălii teribile cu …natura, declanșată de acești arhangheli ai climei.

Înghețarea Arcticii ar folosi nori albi falși care pot reflecta lumina naturală a Soarelui cât mai departe de Pământ. Dar asta ar împiedica razele solare să ajungă la plante (fotosinteză) și oameni, însă acest aspect a fost ocolit cu grijă de George Soros în discursul său. Sprijinit de miliardarii care se joacă de-a Dumnezeu, David King vrea să recreeze efectul albedo formând nori albi falși deasupra Pământului.

În 2022, zeci de oameni de știință din comunitatea internațională au semnat o petiție prin care cereau guvernelor de pretutindeni să interzică tipul de tehnologie pe care King și Soros o împing spre implementare ca așa-zisă soluție la încălzirea globală. „Riscurile geoingineriei solare sunt slab înțelese și nu pot fi niciodată pe deplin cunoscute. Impactul va varia în funcție de regiuni și există incertitudini cu privire la efectele asupra modelelor meteorologice, a agriculturii și furnizării nevoilor de bază privind hrana și apa”.

Administrația Biden a dat undă verde – Se face!

Dacă mai există cineva care crede că totul este delirul unui personaj nebăgat în seamă, poate își va schimba părerea după ce o să afle că Administrația Biden și-a exprimat sprijinul total față de propunerea lui George Soros privind utilizarea geoingineriei solare pentru a bloca razele solare să ajungă pe Pământ.

Chiar președintele Biden a transmis că trebuie finanțate și conturate cercetările pentru următorii cinci ani, în încercarea de a aborda corect „schimbările climatice”. Potrivit The Guardian, care citează rapoarte oficiale de la Washington, obținute pe surse, Casa Albă analizează posibilitatea de a trimite avioane care să pulverizeze particule reflectorizante în atmosfera superioară.

Un oficial al Biroului de politică științifică și tehnologică (OSTP) al Casei Albe a explicat că se studiază eficacitatea diferitelor intervenții climatice de geoinginerie solară. Este luată în considerare inclusiv injectarea de aerosoli stratosferici. Dar mulți oameni de știință spun că pulverizarea la aproximativ 16-20 km deasupra Pământului a aerosolilor sulfați și a altor substanțe reflectorizante, cum ar fi particulele de carbonat de calciu, dioxid de aluminiu sau diamante, poate provoca aceleași efecte pe care le-au avut erupțiile vulcanice în vechime.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191