George Burcea rupe tăcerea după despărțirea de Viviana Sposub. Actorul a transmis un mesaj. „Lasă să te doară”

George Burcea rupe tăcerea după despărțirea de Viviana Sposub. Actorul a transmis un mesaj. „Lasă să te doară”

Dacă până acum George Burcea nu a avut nicio reacție în mediul virtual, după ce Viviana Sposub a anunțat despărțirea de el, ei bine, actorul a scris un mesaj ce lasă loc de interpretări, prietenii virtuali fiind de părere că acesta are legătură cu schimbările din ultima perioadă.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

George Burcea le-a transmis urmăritorilor săi de pe Instagram un mesaj în care a lăsat să se înțeleagă că nu și-a revenit încă după separarea de Viviana.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

„Lasă să te doară, până când nu mai doare”, este mesajul transmis de George Burcea pe rețelele de socializare, conform Legat de motivele despărțirii, actorul nu a dat niciun detaliu.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după 3 ani de relație. Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a confirmat zvonurile apărute în ultimele zile. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună, iar acesta a plecat în vacanță doar cu cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan, fosta soție.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”,a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Viviana și George s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, de la PRO TV, la care ambii au participat în calitate de concurenți. Chiar dacă George Burcea trecea printr-un divorț și mai multe probleme cu fosta soție, Viviana a fost alături de el necondiționat și au trecut împreună prin toate.

George Burcea a petrecut vacanța de vară alături de fetele lui

George Burcea a petrecut o săptămână alături de fetițele sale, Ella și Clara, iar de această dată Viviana Sposub nu i-a însoțit. Fosta prezentatoare de la Kanal D obișnuia să meargă peste tot cu iubitul ei, însă de această dată a preferat să rămână în București. Absența Vivianei din vacanță a dus la zvonuri potrivit cărora în cuplul actorului ar exista probleme.

„Am fost cu fetele într-o minivacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”, a mărturisit George Burcea recent, pentru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191