George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit! Anunțul a fost făcut de vedetă: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm…” / FOTO

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit! Anunțul a fost făcut de vedetă: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm…” / FOTO

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit, astfel că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate! Anunțul a fost făcut de vedetă, care a făcut o postare pe rețelele de socializare personale. Iată ce mesaj a transmis fosta parteneră a actorului!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

În ultima perioadă au existat probleme în relația lui George Burcea cu Viviana Sposub și iată că acum ea a anunțat că au decis împreună să meargă pe drumuri separate. Chiar vedeta a fost cea care a făcut anunțul neașteptat despre despărțire.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Viviana Sposub a scris un mesaj, unde a anunțat separarea de iubitul ei. Vedeta a transmis că în aceste momente, ea și George Burcea își doresc discreție, deoarece au petrecut trei ani frumoși împreună, iar acum le este destul de greu.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În relația lor au existat probleme

În ultima perioadă, în relația lui George Burcea cu Viviana Sposub au existat probleme, astfel că fanii s-au întrebat dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu. Se pare că acum zvonurile au fost confirmate.

Aparițiile împreună a celor doi pe social media au fost tot mai rare. George Burcea a plecat în vacanță la mama sa, însă nu alături de iubita lui, ci împreună cu cele două fetițe pe care le are. În timpul în care el a petrecut timp de calitate cu familia lui frumoasă, Viviana Sposub și-a văzut de activitățile zilnice și a fost surprinsă la evenimente singură.

Zvonurile au fost susținute și de faptul că amândoi au fost plecați în America aproximativ jumătate de an, perioadă în care au stat doar împreună, de aici și suspiciunile fanilor că ar fi existat anumite probleme în cuplul lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191