George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat! Actorul a iertat-o, chiar dacă își făcuse un nou iubit

George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat! Actorul a iertat-o, chiar dacă își făcuse un nou iubit

După o relație de trei ani de zile, în luna iulie a acestui an, Viviana Sposub (26 de ani) și George Burcea (35 de ani) au ales să meargă pe drumuri separate. Și totuși, în ciuda faptului că în urmă cu câteva zile ea se afișa cu un alt bărbat pe rețelele sociale, iată că, după doar câteva săptămâni în care au stat despărțiți, cei doi s-au împăcat și se iubesc ca-n prima zi.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, anunța în luna iulie, pe rețelele de socializare, Viviana Sposub (26 de ani).

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Dar iată că, după doar câteva săptămâni în care cei doi au stat despărțiți, dragostea plutește din nou în aer! Recent, s-au împăcat și se iubesc ca-n prima zi, cu toate că fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a apărut, zilele trecute, în mediul online, alături de un alt bărbat care, potrivit zvonurilor, ar fi fost noul ei iubit.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cei doi au fost surprinși împreună vineri, atunci când Viviana Sposub s-a dus singură la clinica lui Tuncay Ozturk, ex-partenerul Andreei Marin. Îmbrăcată diferit față de cum ajunsese, a ajuns la un bloc în zona Amzei, unde cei de la l-au zărit și pe George Burcea (35 de ani). Acesta i-ar fi cumpărat flori și pepene, după care s-a întors acasă. Să se fi împăcat cei doi cu adevărat? 

Potrivit imaginilor realizate de sursa menționată, așa ar părea, că Viviana Sposub și George Burcea formează din nou un cuplu și au trecut peste neînțelegerile din trecut.

Timp de trei ani, George Burcea și Viviana Sposub au format unul dintre cele mai pasionale cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi aratău des cât de mult se iubesc, așa că fanilor le-a venit greu să creadă că cei doi nu mai sunt împreună. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191