Geraldo “vede” Petrolul în play-off-ul Superliga

Geraldo “vede” Petrolul în play-off-ul Superliga

Fost câștigător al Cupei României cu Petrolul în 2013 portughezul Geraldo Alves a fost invitat de conduicerea clubului să de lovitura de start la meciul cu Hermannstadt. “Geri” afost primit de fanii petrolști așa cum i se cuvine unui om care a contribuit la vitrine de trofee a Petrolului. Înainte de joc el s-a salutat cu Florin Pîrvu, secund pe vremea când Alves era la Petrolul, dar și cu foștii săi coechipieri Gicu Grozav, Laurențiu Marinescu și Takayukli Seto. După meci, Geraldo a coborât la vestiare fiind înconjurat de fani de toate vârstele pentru poze și autografe. El a fost solicitat și de presă, iar amabilitatea sa este un bun exemplu pentru unii jucători din ziua de azi.

Geraldo despre Petrolul și revenirea pe ,,Ilie Oană”:’’A fost o atmosferă bună și mi-a plăcut foarte mult să mă întorc aici. Fotbaliștii Petrolului sunt mereu susținuți, atmosfera este întotdeauna foarte bună la Ploiești și, de fiecare dată, este o plăcere să mă întorc aici. Mister Pîrvu face o muncă foarte bună la Petrolul și am văzut că a adunat o grămadă de jucători cu mare valoare, cu multă experiență în liga întâi și cred că este o echipă care o să aibă un cuvânt de spus la play-off’’.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Geraldo despre cariera de antrenor:’’ Anul acesta am fost plecat în Portugalia să termin licența. Am pregătit copiii acolo și mă pregăteam alături de ei. La acest moment am Licența B, vreau să câștig un pic de experiență cu copii și juniori și după aceea cred că o să fiu pregătit pentru o echipă de seniori. Am și carnet de antrenor în România, iar în Portugalia totul a durat ceva timp să dobândesc licențele. De exemplu, Licența C durează doi ani, iar Licența B are o durată de 8 luni deoarece am fost sportiv de performanță și îți dau carnetul mai repede. Vreau să acumulez experință în România pentru că aici am familia și vreau să stau aproape de ei”.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară


Portughezul are un frate care este rivalul lui Răzvan Lucescu în Grecia:’’Fratele meu este în conducerea celor de la AEK Atena și îi merge bine. Sezonul trecut a câștigat campionatul și cupa, dar, din păcate, nu au reușit să între în grupele Champions League.(n.r. Se luptă cu Răzvan Lucescu?) Da, da, este un razboi intrei ei acolo, am fost la meci, Razvan a fost provocat un pic. Este o luptă interesantă între ei și apreciată de toată lumea”.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191