Gestul făcut de Mădălina Ghenea în tribunele de la Wimbledon. Iubita lui Grigor Dimitrov a atras toate privirile

Gestul făcut de Mădălina Ghenea în tribunele de la Wimbledon. Iubita lui Grigor Dimitrov a atras toate privirile

Mădălina Ghenea nu lipsește de la meciurile iubitului ei de la Wimbledon. Românca în vârstă de 35 de ani i-a purtat noroc lui Grigor Dimitrov, care a câștigat în fața lui Frances Tiafoe, și a obținut calificarea în „optimile” Wimbledon 2023, scrie Gazeta Sporturilor.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Îmbrăcată într-o ținută albă, Mădălina Ghenea a făcut furori în tribunele de la Wimbledon. Ea a asistat cu sufletul la gură la meciul iubitului ei, care a fost foarte binedispus înainte de partida cu Frances Tiafoe, în vârstă de doar 25 de ani.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Mădălina Ghenea a izbucnit în râs la gluma iubitului ei

Grigor Dimitrov, care are 32 de ani, i-a făcut pe toți să râdă. „O să fie unul dintre aceste meciuri pe care o să îl tratez ca pe oricare altul. Desigur, este tânăr, talentat, într-un anumit mod un tenismen foarte periculos, dar la fel sunt și eu.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Mai puțin la partea cu tinerețea”, a spus Grigor Dimitrov, care a stârnit inclusiv râsetele iubitei lui. Mădălina Ghenea filma discursul sportivului, iar apoi a izbucnit în râs.

Meciul lui Grigor Dimitrov cu Frances Tiafoe nu e singurul la care a asistat Mădălina Ghenea în culise. Pe 5 iunie, Mădălina Ghenea a fost prezentă la meciul pe care Grigor Dimitrov l-a jucat în cadrul Roland Garros la Paris.

Mădălina Ghenea a asistat și la meciurile iubitului de la Roland Garros

Și atunci, românca a apărut îmbrăcată într-o ținută albă, o rochie foarte decoltată, cu formele la vedere. A părut foarte concentrată la meci, a și exclamat în repetate rânduri, la fazele de meci ale iubitului. Uneori, ea a și aplaudat, încântată de loviturile lui împotriva adversarului.

Cine e Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea

De multe luni se zvonea că Mădălina Ghenea se iubește cu Grigor Dimitrov, după ce românca a apărut la unul dintre meciurile de tenis ale acestuia. Au păstrat tăcerea despre relația lor, până în luna mai. Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au decis să nu se mai ascundă și și-au făcut relația publică pe rețelele de socializare.

Ei au postat pe Instagram o serie de poze dintr-o ședință foto, cu mesajul „În curând”, lăsându-și fanii în a fost publicat într-o sesiune de Insta Stories, iar după câteva ore, imaginile au dispărut.

Jucătorul profesionist de tenis Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”. Bulgarul a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger și nu puține au fost vocile care l-au catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”, scrie


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

 

Foto: Hepta

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191