Gimnastele petroliste au urcat pe podiumul de premiere

Gimnastele petroliste au urcat pe podiumul de premiere

Gimnastele de la CS Petrolul Ploiești au tot urcat pe podiumul de premiere cu ocazia Concursului Național pe categorii de vârstă III și II al junioarelor, etapa finală, seria B. Sportivele petroliste au obținut în total 13 medalii (3 de aur, 7 de argint și 3 de bronz). Iată cele mai bune rezultate ale gimnastelor ploieștene:

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Junioare III, nivel 7, Antonia Constantin: locul 1 la paralele, locul 2 la individual compus, bârnă și sol și locul 3 la sărituri.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Junioare II, nivel 5, Daria Mihai: locul 3 la bârnă

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Junioare II, nivel 5: Diana Tudor: locul 2 la bârnă și sol și locul 3 la paralele; Bianca Voicu, locul 11 la individual compus.

Junioare II, nivel 4: Ema Iordache: locul 1 la bârnă și individual compus, locul 2 la sol și sărituri, locul 4 la paralele.

Antrenoarele de la Petrolul au o vorbă:,,cum te antrenezi, așa concurezi”. Având în vedere rezultatele se poate spune că gimnastele de la Petrolul țin cont de ceea ce spun antrenoarele lor. Corina Ungureanu a declarat că a fost un concurs cu ceva emoții, dar cel mai important este faptul că fetițele sunt sănătoase:,,Am incheiat concursul cu Estera Bârla, o sportiva cu o capacitate de mobilizare extraordinară. Pentru noi, ma refer si la colega mea, Camelia Radulescu, conteaza enorm ca se aduna in momentele dificile si acolo ne uitam, la copiii ce pun acea mica caramida in competitie. Noi avem o vorba ,,trebuie sa concurezi cum te antrenezi’’, dar conteaza acel ceva care poate face diferenta”- a declarat Corina Ungureanu.

Un caz special îl reprezintă Antonia Constantin, eleva Liviei Costache. Micuța gimnastă s-a născut cu probleme medicale, dar asta nu a împiedicat-o să fie prietenă cu podiumul de premiere! Antonia are doar 7 ani, abia a terminat clasa întâi, iar gimnastica a salvat-o! Datorită acestui sport micuța a reușit să-și îndrepte picioarele și să reușească numeroase performanțe așa cum a reușit și în concursul desfîșurat în ,,Olimpia”:,,Antonia, cea care a castigat in Seria B, la 9 ani, eleva colegei mele, Livia Costache, speram sa vina linga cele doua colege ce au concurat in Seria A, sa facem o echipa frumoasa la anul. Un copil cu potential care a venit din spate, pe tutnanta, si a progresat. Iubeste ceea ce face, este muncitoare, are calitati fizice in ciuda problemelor pe care le-a avut. Uitati ca gimnastica le si indreapta sit e indreapta spre performanta!’’- a completat fosta mare gimnasta.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191