Gina Pistol a revenit la vechiul ei obicei! Uite ce face soția lui Smiley

Gina Pistol a revenit la vechiul ei obicei! Uite ce face soția lui Smiley

Gina Pistol (42 de ani), cunoscuta prezentatoare de la Antena 1, a atras, recent, din nou, atenția publicului odată cu revenirea la un vechi obicei al săși anume mersul la sală! Blondina adoră de ani de zile să aibă un stil de viață sănătos, așa că mișcarea și alimentația corectă nu au lipsit din viața sa.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ginuța s-a reapucat de sală

În urmă cu puțin timp, Ginuța a postat o imagine pe pagina sa de Instagram în care le-a împărtășit fanilor din mediul online o parte din rutina ei de fitness. Prin intermediul rețelelor sociale, vedeta a postat o serie de videoclipuri din sala de sport, în timp ce își antrena picioarele. Inițiativa vedetei a fost primită cu entuziasm de către cei care o urmăresc, deoarece au putut să vadă o latură mai personală a sa.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Pentru că își dorește să aibă gambele foarte bine lucrate, Gina Pistol a ales să pună la nivelul lor pernuțe cu greutăți care să o ajute să aibă un rezultat favorabil destul de rapid. Trucul la care a apelat, soția lui Smiley nu doar că intensifică exercițiile pentru picioare, ci ajută și la tonifierea și definirea lor.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

De-a lungul timpului, Gina Pistol a fost recunoscută pentru angajamentul ei față de sănătate și bunăstare. A reușit să îmbine cu succes cariera sa în media cu un stil de viață activ, fiind un exemplu pozitiv pentru fanii ei. Revenirea la vechiul obicei de a împărtăși momente din viața sa de zi cu zi, în special din sala de sport, a demonstrat încă o dată cât de mult își apreciază comunitatea ei de fani din mediul online.

Kilograme după sarcină

Gina Pistol a devenit pentru prima dată mama în urmă cu doi ani și jumătate! Atât ea cât și Smiley își cresc fetița exemplat. Însă, pe lângă bucuria de a fi mama, vedeta s-a ales și cu câteva kilograme în plus.

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a dezvăluit Gina Pistol pe pagina contului personal de Instagram după naștere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191