Gluma care a înnebunit pe toată lumea la ediția specială iUmor! Gigi Becali, Șumi și Dan Petrescu, autorii celor mai amuzante momente

Gluma care a înnebunit pe toată lumea la ediția specială iUmor! Gigi Becali, Șumi și Dan Petrescu, autorii celor mai amuzante momente

Duminică seară, la iUmor, scena va teren de fotbal. Mulți actori vor imita cele mai importante personaje din peisajul fotbalistic românesc printre care Gigi Becali, Adrian Mititelu Jr. și Dan Petrescu. Cum vorbim totuși de un show înregistrat, am reușit să aflăm câteva din momente amuzante ale acestui episod special.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În ediția specială înregistrată cu ce timp în urmă, rolurile de jurați le-au aparținut, de această dată, lui Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În cadrul acestui episod al emisiunii iUmor, care va fi difuzat duminică seara, pe Antena 1, trei foști fotbaliști români consacrați: Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș, au devenit subiectul glumelor acide ale lui Mitică Dragomir și Marius Șumudică și mulți alții. De pe scenă nu au lipsit nici Gigi Becali, Adrian Mititelu Jr. sau Dan Petrescu.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Fotbal cu umor, înainte de UEFA

Pentru a face ca totul să fie cât mai real, personajului Mitică Dragomir, Angel Popescu este actorul care a acceptat provocarea de a se transforma în legendarul comentator sportiv, Mitică Dragomir.

„Mitică Dragomir a fost unul dintre oamenii care, în momentul în care eram la Steaua, îl auzeam nonstop vorbind despre mine și de faptul că valorez foarte mult și că trebuie să mă transfer într-un campionat. Lumea îmi zicea: «Mitică e fanul tău numărul 1»”, a dezvăluit Florin Gardoș.

„Îl știu pe domnul Mitică Dragomir, chiar are simțul umorului”, a afirmat Helmuth Duckadam.

Celebrul Marius Șumudică a fost interpretat de actorul George Tănase. Acesta din urmă a creat un moment savuros în ediția specială iUmor: „Eu sunt Șumi – așa îmi spun prietenii apropiați: Șumi. Așa îmi spun și foștii colegi de la CFR Cluj: tot Șumi – de la Schumacher, că am plecat foarte repede de la echipă, așa a fost situația.

Eu am împlinit 52 de ani, da… Unii spun despre mine că sunt prea bătrân, nici nu vreau să îmi imaginez ce spun despre domnul Crăciunescu. Știm cu toții că, pe vremea când arbitra dumnealui, jucătorii aveau pe spate numere romane”, a glumit comediantul, stârnind hohote de râs în platoul de filmare.

Adrian Mititelu jr, spectacol pe scenă

Intepretat de către Ionuț Rusu, Adrian Mititelu a ajuns și el pe scenă. Materialul său de stand-up a fost foarte apreciat de jurați, prezentatori, spectatori, dar și de ceilalți invitați.

„E un personaj excentric patronul FCU Craiova. Faptul că a luat echipa aceasta din liga a IV-a și a adus-o în liga I pe forte proprii arată foarte mult din capacitatea lui”, a declarat Florin Bratu.

Episodul special iUmor a fost difuzat chiar înainte de finala UEFA Nations League.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191