Google România își inaugurează noul sediu. La ce capitol este în top țara noastră

Google România își inaugurează noul sediu. La ce capitol este în top țara noastră

Google România situează țara noastră în topul celor mai mari centre de dezvoltare pentru dispozitive portabile din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, se arată într-un comunicat al companiei emis cu ocazia împlinirii a 12 ani de prezență în țara noastră.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

 

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Cu acest prilej, Google România și-a inaugurat și noul sediu, în zona Piața Unirii din București. De la lansarea sa în România, compania și-a extins proiectele, susține educația digitală și promovează mediul antreprenorial și economia țării. În ultimii 5 ani peste jumătate de milion de români au participat la cursurile organizate în cadrul programului „Google – atelierul digital”, care cuprinde peste 30 de cursuri online și offline, de digital marketing, programare, siguranță online și dezvoltarea carierei.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191