Google România își inaugurează noul sediu. La ce capitol este în top țara noastră

Google România își inaugurează noul sediu. La ce capitol este în top țara noastră

Google România situează țara noastră în topul celor mai mari centre de dezvoltare pentru dispozitive portabile din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, se arată într-un comunicat al companiei emis cu ocazia împlinirii a 12 ani de prezență în țara noastră.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

 

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Cu acest prilej, Google România și-a inaugurat și noul sediu, în zona Piața Unirii din București. De la lansarea sa în România, compania și-a extins proiectele, susține educația digitală și promovează mediul antreprenorial și economia țării. În ultimii 5 ani peste jumătate de milion de români au participat la cursurile organizate în cadrul programului „Google – atelierul digital”, care cuprinde peste 30 de cursuri online și offline, de digital marketing, programare, siguranță online și dezvoltarea carierei.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191