Grevă generală în transporturi: MAE, atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Franța

Grevă generală în transporturi: MAE, atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Franța

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atrage atenția cetățenilor români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Franța săptămâna aceasta.MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că marți, 31 ianuarie 2023, este anunțată o grevă generală, la nivel național, context în care sunt așteptate perturbări ale tuturor categoriilor de transport.
Pe linia circulației feroviare naționale (TGV, Ouigo), locale (TER, Intercités, Transilien) și internaționale (Thalys, Eurostar), se vor putea obține detalii privind mersul trenurilor cu 24 până la 48 de ore în avans și pot fi consultate site-urile: https://www.sncf.com/fr, https://www.sncf-connect.com/train/greve, https://www.thalys.com/fr/fr/info-trafic/34482, https://www.eurostar.com/fr-fr/voyage/info-trafic/perturbations.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

De asemenea, transportul public ar putea fi perturbat ca urmare a grevei șoferilor, precum și din cauza devierii unor linii de transport, pe fondul manifestațiilor planificate în orașe.
Autoritățile franceze recomandă cetățenilor să consulte site-urile rețelei locale de transport pentru prognoze ale circulației, disponibile cu 24 până la 48 de ore în avans, precum și site-ul RATP: https://www.ratp.fr/, pentru detalii privind circulația din regiunea pariziană.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Se preconizează, de asemenea, perturbări ale curselor aeriene, pasagerii fiind rugați să verifice eventualele anulări/întârzieri ale zborurilor pe site-ul: https://www.parisaeroport.fr/.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Nu sunt excluse perturbări ale circulației feriboturilor către Regatul Unit și insula Corsica.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191