Grupul KNOT a reacționat după reținerile de la graniță

Grupul KNOT a reacționat după reținerile de la graniță

Grupul KNOT din Peluza Latină a reacționat după ce 7 membri au fost reținuți la granița dintre Bulgaria și Grecia. Iată, mai jos, comunicatul facțiunii petroliste:

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

“În cursul acestei dimineți la granița dintre Bulgaria și Grecia, grupul ce se deplasa la meciul Olympiakos – Genk, a fost oprit pentru un control de către poliția elenă. Ulterior controlului, aceștia au fost reținuți, datorită unui briceag găsit în punga cu mâncare și a unui patent în trusa de scule a mașinii închiriate.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Restul lucrurilor apărute în poza transmisă de către mass-media reprezintă articole vestimentare (tricou, eșarfe) și spray-uri care nu sunt interzise nicăieri în lume. Dezaprobăm în totalitate știrile potrivit cărora băieții mergeau în Atena să se bată cu fanii greci sau să comită alte infracțiuni.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

În aceeasi măsură considerăm reținerea acestora un abuz din partea autorităților grecești și o încalcare totală a drepturilor omului. Ca de obicei, poliția, indiferent de țară dorește să își acopere incompetența dovedită în urmă cu câteva zile, făcând exces de zel pentru o pungă de mâncare și un patent.

Vă reamintim faptul ca persoanele în cauză au fost reținute in jurul orei 04:00, neavând acces la apă potabilă sau hrană. În prezent au fost apelate toate căile legale pentru a se face dreptate baieților și a reveni cu bine acasă.

LIBERTATE PENTRU SUPORTERI! KNOT LIBER!”

Sursa foto:facebook/fcpetrolul.ro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191