Hai la trap, hai la galop!

Hai la trap, hai la galop!

Hai la trap, hai la galop, hai la Hipodrom! Este îndemnul organizatorilor pentru o nouă „porție” de trap și galop la Hipodromul Ploiești. Reuniunea de duminică, 26 mai, are ca principale evenimente Premiul Cailor de 4 ani – „Sfinții Constantin și Elena” la trap si Premiul „Alexandru Marghiloman” – Ediția 2024 la galop.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Vor fi în total 5 curse de trap și 2 curse de galop foarte spectaculoase, pe care le puteți urmări din tribunele arenei hipice începând cu ora 09:30 atunci când va avea loc o cursă de calificare, pe pista de iarbă, dedicată galopului. La 10.00 va fi prima alergare de trap, iar la 10.30 va urma o cursă cu numai puțin de 10 cai la start!

Premiul Alexandru Marghiloman, dedicat cailor pur-sânge arab, va fi la ora 11.00, iar peste un sfert de oră va începe o nouă alergare pe pista de nisip. Cursa pregătitoare pentru Marele Derby Regal al României, Premiul „Alexandru Marghiloman”, va debuta la ora 11.40. La 12.10 va fi o cursă cu autostart, iar ultima alergare a zilei va fi la ora 12.30 când la start se vor prezenta 9 bidivii! Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei/persoană, iar copiii sub 7 ani au accesul gratuit.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191