Halloween-ul, sarbatorit pe 28 octombrie la Zoo Bucov. Vezi ce surprize au pregatit organizatorii

Halloween-ul, sarbatorit pe 28 octombrie la Zoo Bucov. Vezi ce surprize au pregatit organizatorii

Zoo Bucov va avea un program special pe 28 octombrie. Halloween-ul va fi sărbătorit în avans, după lăsarea întunericului, cu cei mai curajoși dintre mici ploieșteni.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Copiii sunt așteptați la ora 18.00, la intrarea în Grădina Zoologică, pentru o seară „de groază” la Zoo. Cei care vor răspunde invitației vor descoperi secretele animalelor din poveștile de groază și se vor bucura, după apus, de un tur la lumina lanternelor.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Accesul la eveniment va fi gratuit, singurele condiții fiind ca oaspeții de Halloween să vină costumați cât mai înfricoșător și „înarmați” cu lanterne, dovleci și instrumente de tăiat cu care să creeze cele mai interesante felinare.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191