Halucinant! Carne cu plastic, vândută într-un supermarket din Bucureşti: „E carne artificială?”

Halucinant! Carne cu plastic, vândută într-un supermarket din Bucureşti: „E carne artificială?”

Carne cu plastic cumpărată dintr-un supermarket din Capitală. Revoltată, femeia s-a întors cu cele două caserole în magazin şi le-a cerut angajaţilor să scoată carnea de la vânzare.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

„Ce este în această carne? Nu are miros. Puneți mâna. Am făcut compoziția să amestec carnea de vită cu cea de porc. Carnea de porc nu avea nimic, dar cea de vită nu are miros, nimic. Ia uitați, plastic. Ce e, carne artificială?, a întrebat-o femeia pe o angajată a supermarketului din Bucureşti.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„Carnea aceasta vine ambalată, nu e vina mea”, s-a scuzat personalul magazinului.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

 

Angajații supermarketului au mai desfăcut și alte caserole asemănătoare cu produsul cumpărat de femeie şi au găsit aceeaşi problemă.

 

„O desfacem, o plătesc, dar fac și reclamație. Nu e vina dvs, vine ambalată. Pe cine tragem la răspundere? Mâine îi dădeam copilului meu chifteluțe. Ce face, își distruge mațele? Mai desfacem una. Ia uitați, are aceeași treabă. Uite ce lucește. Nu e vorba de bani, ci de sănătatea nepoțelei mele. Doamnă, ne hrănim copiii”, a spus femeia.

Angajații i-au dat dreptate femeii și au spus că e un incident regretabil, iar când și-au dat seama că au fost filmați au rugat-o pe aceasta să șteargă clipul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191