Halucinant! Un individ beat a atacat cu cuțitul echipajul medical şi a tăiat roțile unei Ambulanțe, în zona Profi Podul Înalt

Halucinant! Un individ beat a atacat cu cuțitul echipajul medical şi a tăiat roțile unei Ambulanțe, în zona Profi Podul Înalt

Un echipaj al Ambulantei Prahova a fost atacat, in aceasta dimineata, de un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Totul s-a petrecut in zona magazinului Profi, de la Podul Inalt, unde echipajul medical a fost chemat pentru a interveni intr-un caz de intoxicatie etanolica.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Sositi la fata locului, ambulantierul si asistenta au fost atacati cu un cutit, de barbatul pentru care se facuse solicitarea, ambii reusind sa fuga pentru a se proteja. In schimb, atacatorul a reusit sa taie anvelopele Ambulantei, ulterior fiind solicitata interventia Politiei.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

Un martor povesteste ca in zona isi fac veacul, de foarte mult timp, persoane care consuma substante interzise si care reprezinta un pericol la adresa locuitorilor din cartierul respectiv:

„In urma cu puțin timp (in aceasta dimineata, 14 august 2023) , UN ECHIPAJ AL AMBULANȚEI PRAHOVA A FOST ATACAT DE CATRE UN CONSUMATOR DE DROGURI.

Unde ?

In fata magazinului Profi Podul Înalt, chiar langa SECTIA 3 POLITIE VEST.

A vrut să ii înjunghie atât pe șofer cât și pe asistenta de pe ambulanță. Aceștia au reușit să fugă. In schimb le-a tăiat cauciucurile ambulanței.

Pe asistenta a vrut să o înjunghie in spate.

De câteva luni este DEZASTRU IN ZONA SI IN RAZA SECTIEI 3 POLITIE PLOIESTI. MAI ALES AICI,IN ZONA PROFI PODUL INALT, LACUL BALEA, BARAOLT, PARC AURORA, ETC.

COLCAIE DROGATII MAI RAU CA GÂNDACII .

Spațiul din fata magazinului Profi (de lângă Școala Spectrum/Secția 3 Poliție) a devenit cartierul lor general , sediul lor principal. Se droghează și fac scandal după scandal , fără nicio frica sau reținere.

Este a treia sau a patra oară când atrag atenția aici, public, despre ceea ce se întâmplă în zona… Sunt copii mici in zona, bătrâni, oameni simpli. Cat va mai dura până când vor pica drept victime nevinovate?”, a scris un ploiestean, pe Facebook.

Ce spune Ambulanta Prahova:

SAJ Prahova a fost solicitata prin 112 in aceasta dimineata la ora 05:58 pentru barbat de aprox 30 ani cu suspiciune de intoxicatie etanolica in fata magazinului Profi, str G ral Eremia Grigorescu din Ploiesti
La locul solicitatii a fost trimisa o ambulanta tip B2 ( cu asistent si ambulantier).
Pacientul a refuzat asistenta medicala si a devenit agresiv atat verbal cat si fizic cu echipajul SAJ.
Acesta a amenintat membrii echipajului un corp ascutit-taios pe care ulterior l-a folosit taierea anvelopei dreapta spate a ambulantei.
La locul solicitarii a fost solicitata prezenta unui echipaj de politie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191