Hidro Prahova anunta INTRERUPEREA furnizarii apei potabile in Sinaia, din cauza conditiilor meteo

Hidro Prahova anunta INTRERUPEREA furnizarii apei potabile in Sinaia, din cauza conditiilor meteo

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a anunțat oprirea distribuției apei potabile în oraşul Sinaia, începând de astăzi, 23 ianuarie 2023, ora 0.00, din cauza condițiilor meteo extreme înregistrate în ultimele 48 de ore, care au provocat un nivel extrem de ridicat de turbiditate în Staţiile de tratare a apei Oppler şi Valea Dorului.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Vor fi afectaţi abonaţii din zona centrală a oraşului Sinaia, precum şi cei care locuiesc în cartierele Izvor și Platou Izvor.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Din cauza acestei situații ce ține exclusiv de condițiile meteo, societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că este obligată să mențină sistarea apei potabile până la scăderea nivelului de turbiditate în staţiile de tratare de unde sunt alimentate zonele afectate din oraş.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat şi preciezează că reluarea furnizării către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA vizați se va face când apa distribuită va avea parametrii de calitate corespunzători.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va reveni cu actualizări, în funcție de evoluția situației.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191