Horoscop noiembrie 2023. Ultima lună de toamnă vine cu schimbări neașteptate și răsturnări de situație

Horoscop noiembrie 2023. Ultima lună de toamnă vine cu schimbări neașteptate și răsturnări de situație

Lorina, astrologul Click!, a realizat previziunile astrale pentru cele 12 semne zodiacale ale horoscopului pentru luna noiembrie a anului 2023. Ultima lună de toamnă vine cu schimbări, dar și multe răsturnări de situație.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Berbec

Aglomerația planetară de pe axa Taur-Scorpion poate să vă pună-n dificultate financiară, iar planuri pe care vi le-ați făcut se vor dovedi a avea fisuri la care veți fi nevoiți să lucrați. A fi rațional devine cheie importantă, iar dacă simțiți că nu dați deloc randament, poate ar fi bună și o pauză de relaxare petrecută cu persoane dragi.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

N-ar fi exclus ca în miezul unor situații traversate să ajungeți să vă îndoiți de propriile capacități și puncte forte sau de sinceritatea partenerilor.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Ultima lună de toamnă va fi instabilă și pentru sănătate, iar probabilitatea reactivării afecțiunilor cronice va crește, iar schimbărilor bruște de dispoziție vor deveni accentuate. Primele 3 săptămâni se pot petrece tot felul de evenimente riscante, inclusiv accidentare, fie la sala de antrenament, fie la volanul mașinii ori la muncă.

Financiar, pentru prima jumătate a lunii nu vin cu vești strălucite, mai ales că există potențial de dificultăți serioase legate de autoritățile fiscale. Unii dintre voi vor trebui să plătească urgent amenzi, penalități, rate sau alte anumite obligații contractuale. În plus, aveți și impulsivitatea de a comite erori, de a acționa greșit, mărind șansa la pabube. Veți pune lucruri în ordine abia în a doua parte de noiembrie.

Taur

Nu veți fi scutiți de probleme, iar iritarea va fi maximă. Doar într-o stare de calm vă va ajuta să eliminați problemele care pot apărea. Multe vor depinde de comunicarea cu oamenii, mai ales când vine vorba de contactul cu o persoană importantă pentru voi. Mândria, aroganța și inflexibilitatea vă vor pune-n situații dificile,pe care mai târziu le veți regreta. Fondul principal al acestei perioade vor fi dezacordurile, ostilitatea secretă sau confruntările deschise ce pot duce la o ruptură definitivă a legăturilor.

Primele 14 zile vă sugerez prudență în semnarea acordurilor, încheierea de înțelegeri și contracte sau căsătorie. Orice relație care este înregistrată pe hârtie se poate dovedi extrem de tensionată, fragilă și instabilă, plină de dificultăți colosale în viitor. Intoleranța și agresivitatea manifestate în această perioadă vor provoca răspunsuri similare din partea altora.

Profesional, proiecte în derulare vor încetini din cauza unor circumstanțe neașteptate sau a obstacolelor externe. Ostilitățile pot atinge cote înalte din partea mândriei excesive și a vanității. Nu excludeți greșelile, pierderile financiare, iar ele sunt cauzate de lipsa de înțelegere a sarcinilor atribuite sau de alegerea unei căi greșite!

Gemeni

Vine o lună în care trebuie să vă educați calmul și să vă îngrijiți sănătatea, mai ales dacă știți c-aveți boli cronice. Și-n afacerile personale și-n viața privată se pot ivi neclarități ori tot felul de situații tensionate, cel puțin în primele două săptămâni de noiembrie. Nu vă străduiți așadar să forțați nota acolo unde lucrurile nu ies, pentru că o faceți degeaba. În afară de epuizare și stres, mare lucru nu veți reuși.

Unele conflicte le veți amplifica voi, pentru că veți decide haotic și dezorganizat, fără a asculta de nimeni.

Financiar, devine util să vă planificați din timp cheltuielile și să vă încadrați în program, fără să ajungeță să vă împrumutați. Aceia care lucrează-n domenii creative vor avea mai mult noroc la bani, dar nu exclud ca unii dintre voi să câștige puțin și la pariuri sau jocuri de noroc. Nu vă avântați la mize mari!

Mijlocul lunii se mai calmează astral, iar odată cu asta va crește și potențialul vostru energetic. Se va reflecta în maleabilitate și comportament mai prietenos, dar și mai atenți la detaliile din jur. Cooperarea și negocierea vor da roade, la fel și călătoriile.

Medical, întăriți-vă imunitatea, faceți investigațiile obligatorii, evitați sporturile riscante, beți ceaiuri calmante pentru liniștire!

Rac

Veți fi implicați în tot felul de acțiuni, dar nu toate se vor solda cu rezultatele sperate. Să nu aveți mari așteptări și nici speranțe iluzorii! De asemenea, să nu vă încredeți în promisiunile altora pentru că se vor dovedi false! Căutați ca toate planurile pe care le faceți să fie realiste și să nu vă supraestimați posibilitățile! Nu de alta, dar mulți se vor împotrivi, ba chiar vă vor pune bețe-n roată din invidie.

Financiar, nu sună prea bine viitorul apropiat și va trebui să activați economiile la maximum. Amânați cheltuielile mari, revizuiți-vă bugetul și analizați-vă veniturile! În schimb, rambursați-vă datoriile și achitați-vă impozitele restante!

Ocupați-vă de proiectele de afaceri sau de la muncă neterminate și acordați atenție treburilor de rutină! Nu vă grăbiți cu schimbarea jobului și nici cu implementarea de noi idei! În schimb,în primele 3 săptămâni din lună, activitățile creative, dezvoltarea talentelor sau a unui hobby, vă vor aduce în atenția publicului.

Ca stare a organismului, veți fi probabil foarte obosiți ori un obicei toxic vă poate declanșa probleme. Atenție că aveți tendința de a vă îngrijora exagerat pe niște subiecte care doar în mintea voastră sunt!

În ultima săptămână, problemele de serviciu vor interfera cu cele din familie, iar vouă vă va fi dificil să vă împărțiți între și între. Însă dacă aveți copii, aceștia vor deveni prioritate.

Leu

Atmosfera astrală dinamică din ultima perioadă va continua și-n următoarele 2 săptămâni, iar sub aceste influențe, securitatea și stabilitatea voastră rămân în prim-plan. Mulți se vor simți extrem de vulnerabili și uneori chiar neputincioși în fața a tot felul de necazuri posibile și în familie și acasă.

Atâta timp cât Marte va continua să afecteze casa familiei și a domiciliului, va trebui să vă ajutați foarte mult rudele și să vă aranjați casa ori să vă finalizați proiectele deja începute. Principalul lucru pentru a reuși, ca trebui să fie acela de a nu da frâu liber emoțiilor. Altfel, cu un singur cuvânt vă puteți înstrăina de persoane dragi pentru multă vreme.

Pentru câștigurile financiare va trebui să vă bazați pe alții și să păstrați bunele relații și conexiuni. Devine astfel necesar să fiți în mod constant în centrul atenției și să vă mișcați în cercurile potrivite. Nu încercați să dominați, să conduceți și să vă manifestați arogant, pentru că veți fi respinși de ceilalți! Oricum, principalele cheltuieli ale lunii noiembrie vor fi legate de copii, de cei dragi, de rude.

Veți avea nevoie de calm și relaxare, pentru că uneori nervii vă vor fi întinși la maximum. Dacă vă puteți permite concediu acum, ar fi perfectă o deplasare în natură. Aveți grijă când faceți sport, sunt posibile accidentări! Masajul, înotul și exercițiile fizice moderate vă vor aduce beneficii.

Fecioara

Se pare că,influențați de energii, vă veți grăbi în acțiuni și concluzii trase, riscând s-o luați pe arătură de la calea bună, cel puțin în prima jumătate a lunii noiembrie. În acest caz, nu veți fi scutiți de tot felul de tensiuni și dezacorduri care vor produce stări puternice emoționale. De aceea, vă sfătuiesc să vă păstrați calmul și amabilitatea, să folosiți cu moderație cuvintele și argumentările, să lucrați la echilibrul vostru interior. Doar așa veți reuși să încheiați alianțe și colaborări profitabile, mai ales din punct de vedere financiar. Rezultate frumoase îi așteaptă în special pe cei pasionați de creativitate, artă, muncă în industria frumuseții ori care sunt implicați în afacerile de publicitate.

Dacă aveți în plan călătorii peste hotare sau aveți speranța unei negocieri cu cineva din străinătate, eu zic să vă mai gândiți. Acolo nu vor merge lucrurile precum sunt planurile voastre, ci se vor bloca ori vă vor întârzia afacerile.

Jumătatea lunii ar fi astral mai calmă, lucru care vă va permite să vă recăpătați controlul și să deveniți mai eficienți, mai flexibili, mai diplomați.

Spre final, va trebui să regândiți tot ceea ce vi s-a întâmplat, iar în funcție de asta să reconsiderați prioritățile, impresiile, opțiunile și liniile directoare de viață.

Balanța

Trei sferturi din luna noiembrie veți avea tranzitul Soarelui prin casa a doua a voastră de bani, poziție astrală cu două tăișuri. Pe de-o parte, acest lucru va avea un efect pozitiv asupra sferei materiale în sensul că veți găsi surse pentru a putea plăti datoriile și a rezolva probleme financiare vechi. Dar pe de altă parte, pot veni alte cheltuieli serioase legate de familie, de viața personală sau de afaceri, care vă pot destabiliza. În plus, se pot ivi ciocniri de opinii, poate legate de împărțirea unei proprietăți comune sau a sferelor de influență. În cel mai nefericit caz, se poate ajunge în instanță sau lămuri prin încheierea de noi acorduri.

Aceia care sunt în căutarea unui loc de muncă, ar putea găsi luna asta și-i sfătuiesc să nu ezite la el. La fel pe aceia care au în plan să-și deschidă propria afacere. Ultimii, să ia totuși în calcul faptul că o firmă deschisă pe astfel de aspecte planetare necesită un control strict și un comportament mereu corect cu subalternii, fără compromisuri.

Referitor la starea de sănătate, stresul și oboseala pot face probleme, așa că nu strică ceva mai multă vigilență. Atenție de asemenea pentru a doua parte a lunii la eventualele răniri și accidentări! Ca mod de alimentație, recomand mâncăruri ușoare pentru a nu încărca stomacul și ficatul, dar și control medical periodic al celor care se știu în general cu boli cronice.

Scorpion

Pe voi și pe cei cu ascendentul în zodie vă așteaptă o perioadă dinamică, dar încărcată de tensiuni și controverse. Ar fi mai bine să abordați lucrurile încet și meticulos, cu tot ce ține de chestiunile de bază. O stare de nervozitate și iritare n-ar face altceva decât le-ar complica. Degeaba ați încerca să vă apărați interesele și principiile dacă le veți încălca pe ale altora! Bogata energie solară și marțiană care vă va conduce ar trebui să le canalizați constructiv și creativ, nu pe distrugere a relațiilor. Veți avea un spirit războinic, dorințe acute de a reuși, dar nu veți face altceva decât veți zgândări rivalitatea și inamicii. Nici vorbă ca proiectele comune să se construiască și nici încheierea de contracte sau asocieri! Mai curând unele din cele vechi vor fi reziliate sau ele se vor sfârși în sala de judecată.

Profesional, relațiile cu străinătatea sau călătoriile ar putea da roade, iar pentru vânzările de bunuri pe firme v-ați putea găsi alte piețe.

Referitor la bani, poate că vechea activitate nu mai e profitabilă, așa că ar trebui să găsiți alt domeniu de activitate.

Sănătatea va depinde de stăpânirea stărilor emoționale, iar asta se poate face la sala de sport cu un instructor. De asemenea ar fi binevenite acțiunile pentru schimbarea imaginii și metodele de întinerire.

Săgetător

Vă așteaptă o lună cu transformări atât interne, cât și externe, însoțite de o lipsă de stabilitate accentuată în special în primele 15 zile. Vitalitatea va fi scăzută, iar corpul se va resimți, ori dezechilibrul poate fi marcant pe zona emoțional-psihologică.

Simțul de compasiune și dorința de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie vor fi deosebit de pronunțate și poate că unii dintre voi o să participați la evenimente și proiecte caritabile. Oricum, veți prefera mai curând singurătatea decât compania zgomotoasă, veți dori să fiți singuri, să vă gândiți la viață și să faceți planuri.

Grijă la izbucnirile de agresivitate și căderile nervoase, pentru că există riscul de a provoca fără să vreți pe cei din jur, contribuind voi înșivă la un mediu extrem de nesigur!

Medical, trebuie să vă monitorizați sănătatea, iar măsurile de prevenire și întărire a sistemului imunitar ar trebui să fie o prioritate. În caz contrar, veți fi cuprinși de răceli, infecții și tot felul de complicații, unele dintre ele necesitând spitalizare sau repaus la pat.

Financiar, nu ar veni probleme speciale care să perturbe mersul lucrurilor. Nu vorbim de sume colosale care să vă intre-n cont, dar mulțumindu-vă cu acele cumpărături de strictă nevoie, o să vă descurcați. La niște cheltuieli mari, puteți apela la rude.

Capricorn

Nici voi nu veți fi scutiți de tensiuni, poate din cauza confruntărilor de interese și a revizuirii acordurilor oficiale. Evenimentele din noiembrie pot fi însoțite de situații conflictuale cu partenerii, colegi sau aliații, iar unele vor avea tangență cu instanțele judecătorești.

Financiar, în continuare nu vă dau vești nemaipomenite, dar nici nu veți rămâne flamânzi, asta-i clar. Nu vă grăbiți cu achizițiile, mai ales dacă-i vorba de lucruri scumpe, reprogramați tranzacțiile și contractele importante!

Va fi un mare dezechilibru între interesele colective și cele personale pentru că voi o să vă străduiți să realizați exclusiv propriile scopuri și planuri, ignorând scopurile comune, obiectivele și chiar rezultatele semnificative ale celor din jur. Toate vor provoca nemulțumiri și pot duce la prăbușirea planurilor, pierderi sau profituri mult mai mici decât cele sperate.

Ordinea se va putea restabili din a doua jumătate a lunii, atât în afaceri, cât și în relații. Veți putea atunci să rezolvați cu calm anumite probleme controversate și găsiți compromisuri optime.

Profesional, lucrul în echipă v-ar favoriza mai mult decât singuri, chiar dacă sunt posibile dezacorduri cu privire la înscrisuri. Disensiunile se vor stinge rapid, fără urmări grave.

Vărsător

Primul decan al lunii noiembrie se vor manifesta dinamic energiile astrale și pentru voi. Dacă nu le veți direcționa constructiv, atunci vă veți trezi implicați în tot felul de conflicte și probleme, atât venite din exterior datorită schimbărilor din societate, cât și amplificate de voi în afacerile personale și viața de familie.

Odată cu schimbarea zodiei de către Mercur și Venus, lucrurile se mai calmează. Vor urma atunci momente potrivite pentru a cunoaște oameni noi, a vă distra cu prietenii, a discuta și a face schimb de opinii pe diverse probleme. Veți remarca atunci cât de repede puteți găsi persoane cu aceleași idei ca și voi. Va deveni mai simplu să rezolvați conflictele create anterior și să moderați neînțelegerile.

Profesional și financiar, dacă sunteți în căutarea unui venit suplimentar sau doriți să vă schimbați locul de muncă, vă recomand să aruncați o privire mai atentă la companiile străine. În acest caz, cunoașterea unei limbi străine vă va fi de folos, așa că apucați-vă de treabă!

Dacă aveți afaceri, pregătiți-vă sufletește să să rezolvați situații conflictuale cu oficialii, autoritățile superioare sau rivalii! Când comunicați cu oricare dintre aceștia, aveți grijă și nu faceți greșeli deoarece acest lucru se poate transforma în probleme serioase viitoare!

Medical, dacă aveți predispoziție la afecțiuni cardiovasculare sau alte boli ereditare, monitorizați-vă cu atenție sănătatea!

Pești

Noiembrie înseamnă animație și dinamism pentru voi, iar tot ce veți traversa necesită activarea butonului de resurse fizice și al celui de comunicare. Rezultatele vor fi și bune și mai puțin bune, dar acestea din urmă n-ar trebui să vă îngrijoreze. Dacă nu vă veți descurca singuri, are cine să vă ajute. Dacă se poate găsi un echilibru între prudență și risc, atunci totul va fi bine.

Poate în primele 10 zile veți fi nerăbdători și mai puțin loiali, iar atunci vă puteți implicaa în discuții aprinse, reacționând extrem de tranșant atât la cuvintele, cât și la acțiunile celorlalți. Veți da dovadă de lipsă de diplomație și poate că nici n-o să aveți dreptate.

Călătoriile la mare depărtare de casă nu sunt susținute astral, putându-se ivi tot felul de neplăceri. La fel și dacă-i vorba de afaceri cu străinii.

Veți tânji la lucruri mărețe, iar rutina vă va plictisi destul încât să ajungeți să visați la niște idealuri imposibil de atins. Mulțumiți-vă deocamdată cu niște rezultate de bun-simț, concentrați-vă asupra scopurilor și obiectivelor primare și apoi direcționați-vă într-acolo! Lucrurile mai dificile și mai importante, eventual lăsați-le pentru mijlocul lunii. Nu de alta, dar spre final de noiembrie, iar vă va fi testată maturitatea și nivelul de înțelegere.

Medical, nu mulți vor fi cei cu probleme, dar chiar și așa, va fi util să începeți să faceți sport, exerciții fizice, arte marțiale orientale sau cursuri de yoga.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191