Horoscop săptămâna 14-20 iulie. Racii trebuie să evite călătoriile, iar Vărsătorii se implică în afaceri profitabile

Horoscop săptămâna 14-20 iulie. Racii trebuie să evite călătoriile, iar Vărsătorii se implică în afaceri profitabile

Horoscop 14-20 iulie. Astrologul Click!, Lorina, a venit cu previziunile complete pentru săptămâna 14-20 iulie. Se pare că se produc schimbări majore în viața unor nativi! Racii trebuie să evite călătoriile în această perioadă, iar pentru Vărsători se anunță schimbări mari la nivel de afaceri și carieră. 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Berbec

Aproape în fiecare zi, soarta va deschide noi drumuri care vă vor conduce spre un viitor complet diferit față de cum vi-l imaginaț, veți simți în ce direcție ar trebui să vă deplasați.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Norocul îi va însoți doar pe aceia care nu se opresc aici, care vor continua să-și aprofundeze și să-și extindă cunoștințele, abilitățile și contactele. Veți aprecia ceea ce puteți folosi practic și veți arăta perseverența în formare.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Mercur și Venus pe casa de dragoste poate reînvia sentimente vechi. Dacă sunteți singur, veți fi inundat de amintiri despre dragostea de odinioară și veți dori să începeți din nou. Dar acestea sunt speranțe goale care este puțin probabil să se împlinească.

Pentru familie, stelele promit sensibilitate reciprocă și manifestare a sentimentelor romantice. Partenerul poate aranja un weekend de neuitat și vă poate invita undeva.

Taur

Dacă veți avea tendința de a reacționa doar pentru că doriți să vedeți pe cineva mulțumit, dacă veți spune altora doar ceea ce vor ei să audă, atunci veți proceda greșit. Vă sfătuiesc să nu vă abateți de la opiniile voastre personale, chiar dacă-s extravagante.

În viața personală sunt necesare restructurări și mare atenție la detalii, deoarece persoane apropiate pot avea nevoie în continuare de atenția voastră

Și pe voi vă sfătuiesc să fiti mai atenți decât de obicei atunci când plecați la drum! În plus, ar trebui să luați măsuri pentru a preveni eventuale probleme medicale.

Luna Nouă-n Rac, deși se va forma pe un sector de relație cu mediul apropiat, totuși relația cu părinții, teme legate de locuință, toate pot duce la creșterea activității în treburile interne. Momentele legate de relațiile cu mama, de

achiziționarea sau amenajarea locuințelor, vin acum în prim-plan. Dar este mai bine să amânați soluția problemelor și achiziționarea de articole de uz casnic scumpe. Influența Lunii Noi este controversată, de aceea recomand să fiți mai atenți în toate domeniile.

Gemeni

Ca să puteți lucra în liniște pentru ale voastre, e nevoie să vă retrageți în spațiul vostru personal. Prezența unui loc sigur, în care nimeni nu vă deranjează și veți putea să vă luați timp, va fi necesar pentru odihna și restaurarea vitalității. Numai în singurătate veți putea continua munca internă serioasă. Vă veți putea dedica pasiunilor și hobby-urilor, planificării de călătorii. Merită să încercați să vă înscrieți la curs de desen sau de dans spre exemplu, deoarece abilitățile motorii inerente bune ale mâinilor și picioarelor vor contribui frumos la acest lucru.

Luna Nouă are loc în casa de bani, de modul de a-i câștiga și cheltui. Acolo va trebui să acordați prioritate găsirii de noi metode de a economisi, pentru că nu vă veți mai putea baza pe resursele partenerului.

Iar dacă mergeți pe drum, fiți cât mai atenți posibil. Recomand manifestarea tactului în comunicare, căci altfel, poate apărea un conflict greu de gestionat din cauza neînțelegerilor.

Rac

Deveniți ori prietenul, ori dușmanul vostru cel mai rău. Se ivesc ocazii să vindecați dileme din trecut care acum revin și zguduie planul emoțional din zona de parteneriate și relații. Totodată, e important să nu uitați că emoțiile și desfășurarea activității profesionale sunt interconectate, iar răbufnirile din subconștient pot avea loc la muncă și pot să răcească atmosfera colegială. Sunt momente de a reflecta, de a transforma modul de acțiune și de a face ceea e corect atât moral, cât și legal. Vă

puteți găsi mentori sau sfătuitori, persoane mai înțelepte cu care să împărtășiți dilemele.

Nu e o idee bună acum să călătoriți, chiar dacă doriți să plecați departe de stimulii care trezesc stările mai puțin plăcute și să luați o pauză în care să vă descoperiți metode noi de gestiona situațiile repetitive sau chiar acțiunile de voluntariat unde să uitați de propriile temeri. Nu trebuie să renunțați la idee, dar puneți-o deocamdată în sertar pentru mai târziu.

Leu

Șefii voștri se pot folosi de noua tehnologie pentru a vă transmite unele informații delicate. Dar ar fi bine să nu lăsați lucruri nediscutate sau nefinisate, mai ales dacă e vorba de promisiuni de câștig făcute cândva sau despre împrumuturi și datorii. Găsiți un echilibru între ce împărtășiți din planurile personale cu acei bani și ce e bine să nu dezvăluiți chiar până la capăt .Cariera vă ocupă mai mult timp decât de obicei, puteți face ore suplimentare dar gândurile vă zboară către lucruri din alte sfere. Vă preocupă semnele, activitățile din domeniul ocultului, să înțelegeți și să intrați în mintea celorlalți, iar timpul petrecut pentru a vă gândi și procesa va trebui compensat prin muncă în plus pentru a vă duce la bun sfârșit sarcinile. E indicat să faceți ceva nou, să acceptați ieșirile cu prietenii în alte locuri decât cele unde vă cunoaște personalul de servire, să vă desfășurați pe alte scene sau dacă simțiți impulsul, să vă înscrieți la cursuri.

Fecioara

E important să rămâneți cu picioarele pe pământ, să fiți receptiv la informațiile și cerințele celor din jur și să planificați în secret ceea ce e cel mai important pentru voi.

În special domeniul financiar e bine să fie adus în discuție, să știți situația contului atât a celui individual, cât și a celui comun. Acordați timp și citiți efectiv orice act pe care îl semnați sau îl ridicați întrucât se pot strecura greșeli și să luați chitanța pe numele altei persoane sau să plătiți în plus. Ulterior, veți resimți nevoia să schimbați registrul vibrațional, să vă deschideți mai mult.

Aveți numeroase drumuri de făcut sau probleme juridice de rezolvat, dar câștigați și avantaje. Activitatea pe care o desfășurați acum vă aduce potențiali clienți sau colaboratori. De asemenea, dacă alegeți corect mediul în care să vă desfășurați, puteți avea ocazia să cunoașteți chiar persoane din domeniul profesional care să vă devină adevărați mentori de la care să aflați lucruri neștiute până la acel moment.

Balanța

Până pe 16 iulie veți fi sociabili și activi, dar apoi pot apărea dificultăți din cauza autorităților, așa că ar trebui să corelați toate acțiunile, toate capacitățile, ba să mai și cereți sfaturile altora. Nu porniți noi proiecte și nu vă angajați în investiții! Orice activități din această perioadă sunt ineficiente și nu vor da rezultatele așteptate sau vor necesita mai mult efort și cheltuieli decât vă așteptați. Zona financiară e de asemenea sub lupă pe zona achizițiilor, dar și a impozitelor sau ratelor. Acolo veți fi sub controlul autorităților probabil și nu veți avea voi putere totală de decizie.

După 17, situația se va schimba la serviciu, iar voi va trebui să vă limitați la bani, căci circumstanțele vor obliga să faceți asta. Efectuarea alegerilor corecte va fi vitală în arena financiară, unde sunt prevăzute oportunități de investiții atractive și interesante la orizont, dar și de pierderi.

Recomand să vă concentrați asupra muncii individuale. Contactați colegii numai atunci când este necesar și nu aveți încredere în promisiuni!

Scorpion

Afacerile cu străinii captează atenția sau va fi acută dorința voastră de a planifica o excursie dincolo de granițe. În loc de sprijin și ajutor în acest sens, partenrii sau aceia cu care vă doriți să plecați nu știu ce-i așteaptă. Nu vă bazați pe împlinirea dorințelor stabilite la acest moment!

Greșelile, iluziile, slăbirea atenției și a memoriei nu sunt excluse. Poziția prea dură și fără compromisuri în relațiile cu ceilalți poate fi un motiv pentru înghețarea relațiilor, inclusiv a relațiilor de dragoste. Plus că da, vă puteți confrunta și cu necinstea partenerilor, cu înșelăciune și egoism din partea lor. Trebuie să vă gândiți cu atenție la comportamentul lor și să solicitați asistență juridică la timp pentru a face față eventualelor pierderi.

O perioadă mai favorabilă vine spre sfârșitul săptămânii, dar și atunci,un exces de energie poate aduce o creștere a agresivității, a intoleranței, atât din partea celorlalți, cât și a voastră.

Săgetător

Acesta este un moment bun pentru a discuta planuri, perspective și de a căuta soluții noi în vederea marilor cheltuieli care se anunță pe viitorul nu foarte îndepărtat. Unele dintre ele vor fi legate de o posibilă tranzacție imobiliară sau decorare a casei, în altele vor fi implicați membri ai familiei natale.

Tot ceva legat de bani, de salariu poate ajunge la final datorită modificărilor în managementul companiei la care lucrați sau datorită unor legi date de guvernanți și care nu vă favorizează pe voi, ca salariați. În carieră sunt posibile schimbări cauzate de eșecul unor planuri, de încetare a acordurilor de afaceri sau conflicte cu superiorii.

Luați în considerare ideea că ar putea veni o stare apăsătoare, în urma unor situații dificile care necesită decizii și acțiuni radicale.

Tensiunile de la locul de muncă se vor extinde pentru toată echipa și ar fi suficientă o picătură pe stresul și așa instalat, care să încingă spiritele mai mult.

În schimb, vi se deschide drum nou dacă vă veți gândi serios la o pregătire net superioară pe domeniul vostru profesional. Înscrieți-vă la școală!

Capricorn

Învățați pe propria piele că nu toate victoriile merită obținute, unele având chiar un gust dulce amărui. Aveți probleme pe plan financiar în ceea ce privește o moștenire sau veți fi taxați cu mai mult impozit.

Vi se propun noi afaceri sau noi colaborări, dar pe de altă parte cheltuielile în exces vă stresează. Cei mai în vârstă, cei cu autoritate din familie sau de la muncă au o părere clară despre cum ar trebui să vă conduceți finanțele și nu se sfiesc să vă ofere lecții. Ascultați și mai bine recunoașteți din start că ați întrecut măsura decât să căutați scuze care mai mult să vă acuze.

Cu energiile Lunii Noi în Rac, pot apărea dinspre alții noi idei a căror implementare va duce la un succes dacă-i ascultați. Aceasta este o perspectivă foarte realistă, deoarece oamenii din zodia voastră au un simț financiar și o intuiție deosebite. Cu toate acestea, în zilele apropiate fazei lunare, recomand să nu luați decizii importante legate de bani, este necesar să vă abțineți de la achiziții scumpe.

Atenție și la sănătate pe zona aparatului locomotor!

Vărsător

Luna Nouă va activa o casă legată de locul de muncă. Ea anunță o schimbare în viața de afaceri, care să producă venituri mai mari. Ar trebui să se țină seama de faptul că Neptun se află în zona financiară de multă vreme, că a adus acolo nebuloasă, dar acum formează un aspect favorabil cu Luna. Prin urmare, se poate ridica ceața acolo.

O atenție deosebită trebuie acordată la venirea de informații dinspre cineva cu poziție de conducere sau cu oficialii guvernamentali.

Din punct de vedere al parteneriatului, situația este cam neplăcută. Nu sunteți mulțumiți de deciziile celuilalt pentru că au o formă mare de egoism. Desigur, o mică distracție va fi utilă, dar să includă și familia.

Tot Luna Nouă vă sugerează o schimbare a ritmului de viață, o mai mare grijă de voi, o mai mare investiție în sănătatea voastră.

Pești

Zilele se pot dovedi a fi armonioase și dinamice în ceea ce privește relația cu copiii sau dezvoltarea unui talent, a unei activități care vă pasionează.

Energiile sunt dizarmonice în relația de parteneriat, fie afectiv, fie de afaceri. Va trebui să depuneți mult mai multe eforturi, să folosiți mai multă diplomație pentru a obține rezultate. Comunicarea dintre oameni va fi mai tensionată și mai expansivă, succesele voastre îi vor enerva pe ceilalți sau vor provoca nedumerire. Veți descoperi fără să vreți părțile negative și întunecate ale oamenilor.

Problemele de la locul de muncă există și ele, ba chiar cu un partener se ajunge la judecată poate în instanță. Va trebui să vă evaluați în mod realist capacitățile, să nu participați la conflicte, să ascultați vocea intuiției și opinia unor oameni mai experimentați și competenți.

Vitalitatea corpului poate slăbi și ceva va submina autoritatea. Acest lucru poate zdruncina încrederea și relațiile loiale. Grijă la încăpățânare!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191