Horoscop săptămâna 22-28 decembrie. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă, Taurii vor avea parte de un nou început, iar Gemenii au parte de o schimbare în carieră

Horoscop săptămâna 22-28 decembrie. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă, Taurii vor avea parte de un nou început, iar Gemenii au parte de o schimbare în carieră

Află ce îți rezervă astrele în perioada 22-28 decembrie.  Lorina, astrologul Click!, are toate detaliile.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Berbec

Perioada vă ajuta la stabilizarea poziției voastre și la finalizarea tuturor proiectelor relevante. Nu vă impacientați că nu o să reușiți, căci totul se va întâmpla în timp util. Oricum e perioada sărbătorilor.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

De asemenea, acesta nu este un moment bun pentru a vă exprima ambițiile în fața conducerii. Dar finalul lunii decembrie este ideal pentru competiții și dialoguri intelectuale, iar începutul anului nou pentru realizarea potențialului creativ.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Din punct de vedere financiar, încercați să pariați pe ceea ce vă aduce profit aici și acum, fără să mizați pe buna desfășurare a planurilor cu bătaie lungă.

În ceea ce privește legăturile personale, aceia care nu se află într-o relație stabilă trebuie să se decidă rapid asupra priorităților. Nativii familiști, vor trebui să ia o decizie împreună cu partenerul lor de suflet și este recomandat să se apeleze la generația mai în vârstă pentru sfaturi.

Taur

Perioada va deveni mai echilibrată, căci sfera iubirii și planurile pentru profesie vor ocupa atenția în mod egal. Este ideal pentru a termina ceva proiecte vechi și a începe ceva nou. Adică nu vă faceți griji pentru ceea ce pleacă, lăsați să se ducă fără nicio ezitare, nu pierdeți timpul. Preluați proiecte mici cu entuziasm, acum nu vor necesita un efort semnificativ din partea voastră, lăsați totul să se întâmple așa cum trebuie. Aveți nevoie de control maxim, căci altfel s-ar putea să ratați ceva important și atunci veți regreta.

Dacă lucrați într-o organizație, companie, SRL, puteți lua in considerare o sursă alternativă de venit. Veți avea astfel de oportunități, poate unele chiar la locul de muncă actual, oricum, sunt tendințe interesante. Acesta este un moment minunat pentru a primi nu doar o simpla felicitare, ci și chiar pentru a vă crește veniturile.

Gemeni

Este o perioadă de forţă interioară, cu bilanțuri mai ales pe partea de carieră sau statut social, care vă cer destul de multă energie şi concentrare. Probabil că nu veţi realiza protecţia pe care o aveţi sau norocul care vă ajută acum pentru că sunteţi prea focusat pe rezolvarea dilemelor care apar. Dar după ce situaţia va trece de punctul culminant, privind din nou în urmă, veţi conştientiza sprijinul şi veţi trăi momente de revelaţie sau de recunoştinţă mai profunde decât vă aşteptaţi.

Simţiţi nevoia să găsiţi mentori, să căutaţi persoane cu experienţă pe care să le contactaţi şi să le cereţi opinia, indiferent că e vorba de serviciu sau de oameni din anturaj pe care îi investiţi cu autoritate şi le respectaţi sfatul.

Atenţie la luptele de putere, la tendinţa de a vă arăta în vorbe superioritatea la locul de muncă, de a face paradă de oportunităţile de care aţi profitat acum. Cariera trece prin schimbări, vi se împlinesc ambiţii şi vi se cere rezistenţă. Lăsați asta pentru mai târziu!

Rac

Dacă aproape toată luna a trebuit să vă calculați cu atenție pașii pentru a nu face erori și a produce pierderi financiare, următoarea perioadă vine cu altfel de energii, care deschid oportunități, aduc relaxare în carieră, aduc evenimente cu oameni influenți care să vă asculte. Astfel, chiar și la o masă festivă puteți face oferte interesante care să deschidă perspective atractive pentru zona profesiei.

Este un moment foarte potrivit pentru cine încearcă să-și dorească să schimbe sfera de activitate, să găsească un nou loc de muncă ori să se remarce prin muncă, experiență și calificări. Cu ce idei veți porni acum, se poate stabiliza poziția în activitățile profesionale, dobândind legături importante și pe termen lung. Negocierile și contractele până la Crăciun vor fi, de asemenea, proiectate pentru o perioadă lungă și se pot dovedi benefice și de succes.

Leu

Efortul fizic depus pe ultimii metri din an pentru a obţine ce vă doriţi vă consumă atât de mult, încât atunci când ajungeţi la îndeplinirea obiectivului nu prea mai aveţi energie să vă bucuraţi de rezultate, sunteţi prea prins în tumultul emoţional şi vă doriţi doar odihnă şi detaşare. E posibil să apară modificări de clauze legale în contractele ce implică moşteniri, taxe, impozite sau banii comuni. Încercaţi să negociaţi sau să ajungeţi la un consens în a doua parte a perioadei! Anterior, pot apărea motive de răzgândire, anulări sau discuţii care să nu ducă la nimic constructiv. Schimbările pe care doriți să le faceţi acum sunt accentuate, au impact asupra modului cum sunteţi perceput în societate sau la locul de muncă. Asta nu înseamnă decât că trebuie să găsiţi echilibru între cantitatea de efort depusă pentru a vă menţine statutul şi cea depusă pentru a vă menţine sănătatea şi confortul propriei persoane. De fapt nici n-are sens să îngrășați porcul în ajun.

Fecioară

Dacă sunteți în căutare de partener, este momentul când puteţi să vă găsiţi persoana dorită măcar pentru a petrece sărbătorile împreună. Aveţi parte atât de pasiune cât şi de discuţii mai aprinse, trăiţi intens în planul relaţional, aflaţi sau dezvăluiţi sentimente ale altora pentru voi sau ale voastre pentru cineva şi totul se petrece sub impulsuri de moment. Nu mai puteţi să vă ascundeţi intenţiile sau planurile de asociere întrucât sunteţi împins către acţiune şi spre a lua iniţiativa. Totuşi vă confruntaţi cu confuzie, va fi nevoie să aşteptaţi să vedeţi răspunsul celuilalt şi perioada de expectativă vă ridică cele mai mari probleme şi tensiuni interioare. Starea emoţională trece prin fluctuaţii, vă faceţi scenarii mentale care vă ridică dispoziţia şi la fel de rapid vă scufundă în butoiul cu melancolie. Găsiți metode pentru a vă ţine ocupat, de a detensiona starea fizică şi descărca emoţiile.

Balanță

Este un moment bun pentru o scurtă descoperire și concluzie finală, așa că, dacă simțiți o astfel de dorință, asigurați-vă că lucrați cu drag, din inimă. Nu ar trebui să existe probleme cu motivația, iar membrii familiei vor ajuta la determinarea obiectivului final.

Fiți atenți cu noii cunoscuți, nu promiteți nimănui nimic și nu oferiți în schimbul serviciilor informații importante. Acționați după propriile concluzii. Doar o minte rece, detașată de experiențe emoționale, vă va permite să găsiți o modalitate alternativă de a crește rentabilitatea.

Cei care lucrează în organizații, ar trebui să aibă grijă la mediul din imediata apropiere. Este posibil să fie necesare schimbări serioase și nu trebuie să stea prea mult pe gânduri. Să se planifice strategii dacă se dorește o poziție nouă, altfel, o va lua altcineva.

Scorpion

Există posibilitatea de a sări peste mai mulți pași simultan. Aceasta se referă în primul rând la cei care lucrează în organizații, asociații, grupuri mari. Trageți concluzii și vedeți dacă ați avut o pantă ascendentă în 2023. Dacă da, după vacanță ar fi momentul să faceți un pas decisiv.

Grijă că a fi ireconciliabil nu e bine, căci nu se rezolvă problemele dintr-o poziție de forță. Fiți mai inteligenți decât adversarii, gândiți la toate în avans, încercați să găsiți metode alternative!

Dacă aveți propria afacere, analizați propunerile din multe unghiuri și în niciun caz nu vă lăsați păcăliți de promisiuni goale. Există posibilitatea de a cădea sub influența unei persoane care nu vă dorește binele. Pentru a împiedica să se întâmple acest lucru, rămâneți pe teritoriul care vă este familiar și asigurați-vă că sunteți interesat de opiniile cercului vostru interior.

Săgetător

Chiar nu trebuie să vă grăbiți și să vă impuneți dorința, chiar nu trebuie să dați dovadă de mândrie exagerată și orgoliu stupid, mai ales dacă subiectele vor fi legate de sectorul carierei. E vremea concediilor totuși.

Dacă aveți propria afacere, nu neglijați fleacurile, detaliile și,în niciun caz nu vă asumați riscuri.

Amânați schimbarea locurilor de muncă! Întâi va trebui să finalizați proiectele relevante în care deja sunteți implicați. Iar asta mai durează.

Din punct de vedere al relațiilor personale, cei care nu se află într-o relație, să se aștepte la noi cunoștințe interesante. Însă ce trebuie să faceți mai departe cu aceste relații, deja este opțiune proprie.

Pentru familiile deja formate, perioada pare pașnică, dar nu la fel de calmă pe cât credem la prima vedere.

Aceia care au animale de companie se vor ocupa de ele, căci nu e exclus să apară ceva probleme care să le solicite atenția.

Capricorn

Dacă aţi planificat o deplasare acum, aveţi parte de toată aventura la care visaţi, chiar şi în plus. Veţi avea de-a face și cu mici peripeţii, dar care vor face ca experienţele să devină amintiri şi mai plăcute. Spre sfârşitul perioadei, vă puteţi lăsa controlat de grija banilor sau de temeri legate de lipsurile financiare momentane. De aici, să nu vă mai bucuraţi de toate momentele trăite acum. E bine să vă controlaţi frica, să fiţi puţin mai atent la planificarea bugetară pe care o faceţi înainte de plecare şi să aveţi încredere în faptul că vă puteţi descurca cu orice situaţie neprevăzută.

Fiţi organizat, extindeţi viziunea de ansamblu, luaţi în calcul câteva experienţe noi, dar nu lăsaţi mintea să se preocupe numai de cum veţi face faţă la provocări, ce va gândi lumea despre reacţia voastră şi cui aţi putea cere sfaturi pentru a face faţă mai bine.

Venus în casa 11 a cercului zodiacal, vă aduce în atenția grupurilor voastre, vă face plăcut și sociabil sau chiar vă protejează sectorul financiar dacă aveți propria afacere.

Vărsător

Perioada ce urmează este una destul de favorabilă, atât pentru sănătate, cât și pentru punerea în aplicare a unora din planuri. Mulți dintre voi o să arătați o tenacitate de invidiat în atingerea obiectivelor și vă puteți baza pe prieteni vechi, pe oameni influenți. Aceștia vă pot introduce într-un cerc interesant, așa încât să vă extindeți limitele obișnuite. În același timp, interesul și curiozitatea se vor manifesta clar, ceea ce va ajuta să dobândiți noi cunoștințe și să obțineți o experiență spirituală interesantă.

În sfera iubirii, calmul va domni, optimismul va crește căci, dacă înainte alesul nu vă arăta prea mult interes, acum începe să vă vadă. Poate că această persoană pur și simplu s-a deghizat în mod abil sau au avut loc schimbări neașteptate în atitudinea față de voi. Cert e că lucrurile devin frumoase. Există însă un punct negativ, dar care nu ar trebui tocmai acum să vă apese. Vă e teamă că pe viitor voi nu o să vă potriviți așa de bine unul cu celălalt și, în consecință, nu o să vă înțelegeți. Chiar nu-i momentul e griji inutile.

Profesional și financiar, unii ar putea dori să încerce singuri o nouă afacere. Vor discuta asta cu familia. Și aici aveți temeri. S-ar putea să vă intereseze un alt domeniu de activitate, despre care însă credeți că va fi în afara controlului și că nu îl veți putea stăpâni. Iarăși vă sfătuiesc să lăsați îngrijorările deoparte!

Pești

Spiritul de afaceri poate merge de la o extremă la alta: când veți încerca să refaceți toate problemele de uz casnic și de muncă și când brusc vă veți ignora complet îndatoririle. Aceleași salturi pot apărea inclusiv în stare de sănătate. În plus, e posibilă repetarea de situații vechi, iar sfatul meu este să aveți grijă să nu utilizați informații neconfirmate. Neptun în semnul vostru poate induce în eroare.

Afectiv, a sosit momentul când este util și poate chiar curios, să priviți lumea cu al treilea ochi și cu dorințe mai înalte. Ați încercat în ultima vreme să faceți lucruri foarte banale. Și pe acelea, mulți dintre voi doar le-ați spus ori gândit, dar nu v-ați angajat să le puneți în practică. Filozofiile de viață v-au condus pe drumul idealismului, iar acum vă simțiți dezamăgit de neîmpliniri. Informațiile tot în voi le veți descoperi. Rezultatele lor vă vor oferi un indiciu despre cum să construiți relații în mod corect și să găsiți omul care vi se potrivește.

Rudele apropiate, vecinii, prietenii din copilărie, cunoștințele ocazionale vor fi atrase de voi și intuitiv vă vor vedea ca pe o persoană cu care se pot împărtăși lucrurile cele mai intime.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191