Huja a plecat acasă

Huja a plecat acasă

Om de bază în defensiva petrolistă fundașul central Marian Huja a plecat, acasă, în Portugalia, anunță fcpetrolul.ro. Nu pentru un transfer la o grupare lusitană ci, din păcate, să se trateze și, posibil, să suporte o intervenție chirurgicală. Staff-ul tehnic și colegii își doresc ca Huja să se recupereze bine, iar revenirea pe gazon să se producă cât mai curând posibil. Aflat într-o formă bună și fiind un fotbalist tentant pentru alte grupări, româno-portughezul a avut ghinion și s-a accidentat în cantonamentul din Turcia.

După eșecul de la Mioveni, fotbaliștii Petrolului trebuie să se concentreze acum pe jocul de sâmbătă, de pe „Ilie Oană”, cu Chindia Târgoviște (ora 17.00). Fotbaliștii lui Nicolae Constantin au avut liber duminică, iar de luni s-au întors la antrenamente, ședințele de pregătire desfășurându-se pe terenul de la Pleașa.

Astăzi, petroliștii au avut parte de un antrenament solicitant, cu o primă parte fizică, iar mâine este programat și un joc test, în compania formației de eșalon secund Metaloglobus București, antrenată de ploieșteanul Eusebiu Tudor. Întâlnirea va începe la ora 12.00 și se va disputa la Ariceștii Rahtivani, localitatea de baștină a principalului Nicu Constantin, bază care a mai găzduit formația petrolistă și la începutul anului trecut, într-un joc amical cu CSO Plopeni.Sursa:fcpetrolul.ro

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191