Iad provocat de un șofer român de TIR, pe o autostradă din Italia. Fiul era cu tatăl lui în cabină, în momentul tragediei

Iad provocat de un șofer român de TIR, pe o autostradă din Italia. Fiul era cu tatăl lui în cabină, în momentul tragediei

Un mort și opt răniți. Este bilnațul tragicului accident produs în 8 iunie, cu puțin înainte de ora 2 dimineața. Un șofer român de TIR, care transporta cireșe, se deplasa pe autostrada A14 dinspre nord când, din motive neștiute încă, a pierdut brusc controlul volanului. 

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

La kilometrul 428, în apropierea zonei de servicii Val di Sangro, camionul a invadat un șantier, unde se aflau o macara mobilă, câteva autoutilitare și personalul care efectua lucrări de întreținere pe tronsonul de autostradă.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Rainews scrie că TIR-ul a intrat cu viteză într-un vehicul staționat, încârcat cu parapete din beton, iar impactul a fost devastator. De altfel, imaginile de la locul accidentului arată dimensiunea dezastrului. Șoferul român a murit pe loc, iar fiul său, care se afla cu tatăl lui în cabină, a fost rănit. Acesta, împreună cu șapte muncitori care se aflau pe șantier, de asemenea răniți, au fost transportați la spitalele din Vasto, Chieti și Pescara.  

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

La fața locului au intervenit de urgență echipele medicale ale serviciului de ambulanță 118, pompierii, dar și poliția rutieră din Vasto Sud, sub coordonarea inspectorului Luca Di Paolo. 

Pentru șoferul român de 45 de ani, însă, nu s-a mai putut face nimic, cabina TIR-ului fiind complet distrusă în impact. VIDEO de la locul tragediei

Dinamica exactă a accidentului este încă cercetată de polițiști.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191