ICCJ trage la sorti completurile de 5 judecatori

ICCJ trage la sorti completurile de 5 judecatori

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) organizează, marţi, o şedinţă publică pentru tragerea la sorţi în vederea desemnării Completurilor de 5 Judecători pentru anul 2023.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Şedinţa publică de tragere la sorţi pentru stabilirea membrilor Completurilor de 5 Judecători pentru anul 2023 este programată să aibă loc de la ora 14.00, la sediul ICCJ, informează News.ro.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

De asemenea, va fi desemnat un membru titular în Completul de 5 Judecători – Penal 1 – 2018 în locul judecătorului Daniel Grădinaru, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii. Totodată, judecătorul Daniel Grădinaru va fi înlocuit şi în Completul de 5 Judecători – Penal 3 – 2019, Completul de 5 Judecători – Penal 1 – 2021, Completul de 5 Judecători – Penal 2 – 2022.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

ÎCCJ va desemna prin tragere la sorţi şi un membru titular în Completului de 5 Judecători – Civil 1 – 2018, în locul judecătoarei Denisa-Angelica Stănişor, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, şi un membru titular în Completul de 5 Judecători – Civil 2 – 2022, în locul judecătoarei Ileana-Izabela Dolache-Bogdan, care a ieşit la pensie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191