ICCJ trage la sorti completurile de 5 judecatori

ICCJ trage la sorti completurile de 5 judecatori

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) organizează, marţi, o şedinţă publică pentru tragerea la sorţi în vederea desemnării Completurilor de 5 Judecători pentru anul 2023.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Şedinţa publică de tragere la sorţi pentru stabilirea membrilor Completurilor de 5 Judecători pentru anul 2023 este programată să aibă loc de la ora 14.00, la sediul ICCJ, informează News.ro.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

De asemenea, va fi desemnat un membru titular în Completul de 5 Judecători – Penal 1 – 2018 în locul judecătorului Daniel Grădinaru, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii. Totodată, judecătorul Daniel Grădinaru va fi înlocuit şi în Completul de 5 Judecători – Penal 3 – 2019, Completul de 5 Judecători – Penal 1 – 2021, Completul de 5 Judecători – Penal 2 – 2022.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

ÎCCJ va desemna prin tragere la sorţi şi un membru titular în Completului de 5 Judecători – Civil 1 – 2018, în locul judecătoarei Denisa-Angelica Stănişor, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, şi un membru titular în Completul de 5 Judecători – Civil 2 – 2022, în locul judecătoarei Ileana-Izabela Dolache-Bogdan, care a ieşit la pensie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191