Îi apasă sau nu problemele financiare?

Îi apasă sau nu problemele financiare?

“Nu se va ține cont de aspectele financiare, nefinaciare, se va ține cont doar de ambiție, de hotărâre, de faptul cum înțeleg acești jucători să trateze un derbi. În momentul când ieșim la joc trebuie să lăsăm deoparte toate problemele și să fim cu capul doar la ce avem de făcut”- spunea Nicolae Constantin înaintea derbiului cu Rapid. Tot antrenorul Petrolului a declarat, după eșecul Rapid, că perioada zbuciumată prin care trece echipa este o cauză a ceea ce s-a întâmplat pe Arena Națională. De aceea, jucătorii săi au făcut în acest meci greșeli cât în tot campionatul și când greșești așa mult nu ai cum să obții ceva.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Nicolae Constantin:’’E foarte greu pentru jucatori. In mod normal trebuia sa facem si altceva noi ca si conducere, eu ca antrenor, dar in momentul in care jucatorii nu sunt platiti de ceva timp, e greu sa iei anumite masuri. Problema e ca au gresit jucatori care au dus greul pana acum, care au jucat extraordinar. Pe undeva e scuzabil, a fost un accident in acest meci si vom arata mai bine de la urmatorul meci. Petrolul este in clasament acolo unde merita. Daca este sa ne raportam la conditii cred ca ar trebui sa fim langa Mioveni, dar punctele le avem meritat nu cred ca poate contesta cineva acest lucru”.

Tot Nicu Constantin s-a mai referit la penalti-ul ratat de Jair, dar și la suporterii Petrolului: “Nu stiu daca Jair a fost relaxat la penalti. Ideea e ca si noi stiam ca Alex(n.r. Ionita) bate in dreapta portarului, el numai acolo bate. E clar ca si Jair a fost studiat, majoritatea penaltiurilor le bate unde a batut si acum. Nu cred ca a fost relaxat, dar portarul a stiut unde bate si pentru ca a batut-o destul de slab. Speranțe de redresare a clubului sunt și nu cred că se pune problema să plec doar că vreau mult mai mult și mă refer la condițiile financiare, să fim și noi plătiți cât de cât, condițiile de antrenament să fie decente, e greu să lucrezi în condițiile actuale. Și fanii știu toată situația, au fost alături de noi, ne-au ajutat foarte mult la fiecare meci, multe din rezultate se datorează și lor. Îmi doresc în continuare ca ei să fie alături de noi indiferent de greutăți”- a încheiat principalul Petrolului. ”.

Concluzii: dacă la Meijers este scuzabil având în vedere jocul bun al olandezului până la acest joc în schimb, staff-ul Petrolului tot insistă cu folosirea lui Mathaus deși acesta a greșit și la acest joc. A făcut un marcaj neglijent la Emmers pe care l-a faultat în careu. Nu înțeleg de ce nu i se acordă credit și lui Alberto Olaru, un jucător care a arătat în meciurile de Cupă că te poți baza pe el. Atacantul Irobiso este ieșit din ritm și asta numai din cauza lui după ce a trebuit să suporte suspendările primite. Măzărache și Grozav trebuie să fie mult mai atenți la pasele lui Budescu deoarece talentul acestuia poate produce multe goluri. Petrolul rămâne cu 29 de puncte în clasament, pe locul 8 în Superliga, iar duminică, de la ora 14.30, va încheia anul pe „Ilie Oană”, împotriva lui FC U Craiova 1948. Sursa foto:fcpetrolul.ro/sportpictures.eu

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191