IKEA deschide al treilea magazin in Romania si face ANGAJARI. Vezi unde

IKEA deschide al treilea magazin in Romania si face ANGAJARI. Vezi unde

Retailerul de mobilă suedez IKEA se pregătește să inaugureze, în localitatea Dumbrăvița din apropierea Timișoarei, al treilea magazin din rețeaua sa. Este în etapa strângerii de autorizații și începe angajările în masă. Are nevoie de 250 de persoane în aproape toate departamentele.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

IKEA va deschide al treilea magazin al rețelei în vara acestui an. Câți oameni și cu ce pachet salarial angajează

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

A treia unitate IKEA din România are ca termen de inaugurare vara acestui an, a declarat pentru Economica Adriana Petre, manager al departamentului People and Culture din cadrul companiei.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„În prezent, finalizăm procesele interne înaintate pentru finalizarea construcției magazinului nostru. În același timp, facem toate acțiunile necesare în procesul de autorizare, așa că ambiția noastră este să deschidem undeva în vara anului 2023”, ne-a declarat Petre fără a oferi o dată mai exactă.

În momentul de față compania a demarat procesul de angajare în masă pentru IKEA Timișoara, compania având nevoie de 250 de oameni în aproape toate departamentele. „Pentru 2023 prioritatea noastră este magazinul IKEA Timișoara unde ni se vor alătura aproximativ 300 de colegi noi. Avem deschise roluri, în acest moment, în majoritatea departamentelor operaționale unde mai avem nevoie de aproximativ 250 de colegi ( departament de vânzări, logistică, relații clienți, mentenanță, resurse umane)”, mai spune managerul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191