Ilona Brezoianu a spus „Da”! Actrița s-a căsătorit civil la Primăria Sectorului 4

Ilona Brezoianu a spus „Da”! Actrița s-a căsătorit civil la Primăria Sectorului 4

Îndrăgita actriță Ilona Brezoianu (33 de ani), destul e discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, s-a căsătorit civil în această sâmbătă cu iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Tinerii miri au avut emoții și au decis să aibă alături de ei cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei. Alături de fericiții miri au fost și Emi și Cuza, prezentatorii de la „iUmor”, colegi și prieteni cu Ilona la Antena 1.  Ei au postat imagini de la cununia civilă pe rețelele de socializare și au rămas uimiți de faptul că mirele a fost, la rândul său, copleșit de emoții.”

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

S-a întâmplat, îmi pierdusem speranța pentru ea, sincer, dar se pare că o iubește Dumnezeu! Casă de piatră, dragilor!”, a scris Cuza, în stilul său caracteristic.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ilona Brezoianu a decis să poarte în ziua cununiei civile o rochie albă, scurtă, care i-a pus picioarele lungi în evidență și pe care a accesorizat-o cu teneși albi. Și mirele a avut o ținută „all white”, în ton cu mireasa lui. 

„Cam asta a fost vibe-ul zilei de Mulțumim celor care au fost lângă noi, mulțumim pentru mesajele pe care ni le-ați trimis”, a transmis Ilona Brezoianu pe Instagram. Actrița, care a făcut furori la „Te cunosc de undeva” în echipa cu Florin Ristei își cunoaste soțul, pe Andrei, un antrenor de schi, din 2023.

Despre cum și-a cunoscut partenerul de viață, Ilona Brezoianu a povetsit puțin atunci când a fost invitată într-un podcast al lui Romică Țociu.

„El mă știa și de la televizor, e o poveste foarte lungă”, a dezvăluit actrița, recent, despre cum l-a cunoscut pe viitorul ei soț. 

Prezentă recent în podcastul  „La Țocii”, împreună cu Florin Ristei, colegul de la “ Te cunosc de undeva”, Ilona a dezvăluit dată nunții și a dat mai multe detalii despre viitorul soț. 

„E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. 

E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”, a spus Ilona Brezoianu în dialogul pe care l-a avut cu Romică Țociu.

Florin Ristei a promis că va cânta la nunta Ilonei, după ce și-a salvat data de 20 iulie în calendar. 

„Îi cânt la nuntă, ce să facem? Pe cât e? Stați că vă zic eu acum că mi-am trecut în calendar. E un băiat senzațional! 20 iulie! Mi-am pus aici cu semnul exclamării să nu iau cântare. Pe 19 sunt la Iași și pe 20 vin la tine”, a spus și Florin Ristei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191