Imagini teribile de la locul accidentului de ATV, din Talea, in urma caruia un tanar a murit

Imagini teribile de la locul accidentului de ATV, din Talea, in urma caruia un tanar a murit

Imaginile de la locul în care un ATV pe care se aflau doi tineri s-a răsturnat, în comuna prahoveană Talea, arată violența impactului care a avut loc. ATV-ul a fost practic proiectat în curtea unui imobil aflat pe marginea drumului județean DJ 206. Duminică seară, ATV-ul condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a răsturnat pe carosabil, iar în urma impactului, conducătorul ATV-ului a fost declarat decedat, în timp ce celălalt tânăr, în vârstă de 22 de ani, care se afla pe ATV, a fost transportat la spital în comă de gradul 3.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

IMPORTANT:

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

* Pentru a conduce pe drumurile publice  ATV-uri sau mopede dotate cu motoare de capacitate mică a căror viteză nu depășește 45 km/h, iar capacitatea cilindrică nu este mai mare de 50 cmc, conducătorii trebuie să posede permis de conducere categoriile AM, A1 sau B1, după caz.

* Pentru a conduce pe drumurile publice aceleași tipuri de autovehicule, dotate cu motoare a căror viteză depășește 45 km/h, iar capacitatea cilindrică este mai mare de 50 cmc, conducătorii trebuie să posede permis de conducere categoria A sau B, după caz.

* ATV-urile și  mopedele sunt supuse înmatriculării sau înregistrării pentru a putea circula pe drumurile publice. Acestea trebuie să aibă asigurare obligatorie de răspundere civilă și inspecție tehnică periodică valabile.

* Utilizați echipa