Imaginile care surprind momentul în care Dj Lalla a fost găsită pe plajă, fără suflare! Ce a apărut pe camerele de supraveghere / VIDEO

Imaginile care surprind momentul în care Dj Lalla a fost găsită pe plajă, fără suflare! Ce a apărut pe camerele de supraveghere / VIDEO

Imagini terifiante cu momentul în care Dj Lalla a fost găsită fără suflare pe plajă! Camerele de supraveghere au surprins momentul în care turiștii au găsit cadavrul artistei! De asemenea, au apărut noi informații controversate! Tânăra a fost cazată pe litoral la un bărbat, care acum este audiat!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Au apărut noi informații cu privire la momentul în care Dj Lalla a fost găsită moartă pe plajă! Camerele de filmat amplasate la un hotel au surprins momentul în care turiștii au ajuns la ea și au alertat autoritățile. De asemenea, s-a aflat și faptul că Dj Lalla a fost cazată la un bărbat și ce i-a spus când plecat de la el.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Au apărut imaginile cu DJ Lalla, când a fost găsită fără suflare pe plajă în Mamaia

În zona în care Dj Lalla a fost găsită plajă fără suflare se aflau camere de filmat. Însă, acestea nu au surprins și momentul în care a intrat în apă, ci doar clipa în care a fost găsită de turiști. Din acest motiv, anchetatorii au ajuns la concluzia că ea ar fi intrat în apă într-o altă zonă, iar trupul ei a ajuns acolo datorită valurilor.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mai mult, s-a aflat faptul că Dj Lalla a stat la un bărbat în perioada în care a fost la mare, iar despre acesta se știe că l-a cunoscut de pe TikTok. Artista i-a spus că pleacă să vadă răsăritul, iar ulterior a fost găsită moartă pe plajă.

Bărbatul a fost audiat, iar mai apoi lăsat în libertate. Cea care a recunoscut cadavrul la morgă a fost tocmai mama ei, care în urmă cu o săptămână ca fiica ei să moară a încercat să o ajute și a căutat un medic psihiatru și un medic neurolog.

Care a fost adevărata cauză a morții artistei

Medicii au efecuat autopsia artistei și au determinat cauza morții. După ce s-a speculat că ar fi vrut să își pună capăt zilelor din cauza depresiei, medicii legiști au transmis că Dj Lalla a murit înecată, deoarece au găsit în plămânii ei apă și nisip.

Însă, acest lucru ridică multe semne de întrebare, având în vedere că tatăl ei a făcut declarații în care a precizat că era o înotătoare foarte bună.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191