In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Cum e posibil ca, in 2023, societati-fantoma sa escrocheze nestingherite, chiar sub nasul autoritatilor?

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

O firmă celebră pentru țepele cu oale si purificatoare de apa acționează și în Prahova. SC Lord Arian SRL din Brașov pare a fi specializată în a face înșelătorii și a acționa țintit către victimele cele mai ușor de păcălit, bătrânii.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

O femeie din Câmpina a fost invitată de către reprezentanții firmei brașovene, zilele trecute, la Hotel Muntenia din Campina, pentru a participa la o intalnire la care urmau sa aiba loc promotii si tombole, insa ce s-a intamplat in realitate, pare desprins din filme.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Pensionarii erau obligati sa isi inchida telefoanele, pentru a nu inregistra escrocheriile din sala si pentru a nu putea verifica pretul real al produselor vandute „la oferta”. Mai mult, din echipa de escroci faceau parte si „paznici” care se plimbau printre scaune pentru a se asigura ca pensionarii nu isi folosesc telefoanele mobile. Totul, in cadrul unei intalniri despre care se stia in Campina, la un hotel cunoscut, sub nasul autoritatilor.

Iata ce spune una dintre femeile pagubite:

„Buna ziuaa Scriu această postare pentru toți pensionarii din Câmpina care sunt invitați la Hotel Muntenia pentru ridicarea diferitelor premii .

O firmă din Brașov, LORD ARIAN,  invită pensionarii la acest Hotel pentru prezentarea diferitelor produse ,zic ei ,in ajutorul pensionarilor ,pentru sănătatea lor .

Dar, de fapt, este o șmecherie de a-și vinde produsele la suprapreț. Un purificator de apă care costă 175 ron, ei îl vand cu 1000 ron . În sală nu ai voie să folosești telefonul ,te pune să îl închizi , să nu poți vedea ,prețul real ,al produsului respectiv . Mai ales că suntem supravegheați tot timpul de doi indivizi ,care umblă printre rânduri .Efectiv intimidează pensionarii ,ne păcălesc ,ne fură banii ,ne mint și me umilește .Vă spun din experiență , dacă cumperi produse ,și nu corespund ,sau sunt defecte ,te pune să le returnezi , și nu mai vezi banii niciodată . Eu am pățito ,și nu vreau să mai păcălească pe nimeni . Profită de slăbiciunea pensionarilor , bolnavi care pentru sănătatea lor ,fac sacrificii să își cumpere ,diferite aparate ,care să îi ajute . Nu cumpărați nimic de la aceste prezentări ,că vă păcălește , vă fură banii ,va vinde produsele de 5 sau 6 ori mai scumpe , decât la prețul lor real . Multă sănătate ,la toți pensionarii .!”

Postarea femeii a atras zeci de comentarii care confirma ca societatea Lord Arian nu este altceva decat o grupare de escroci.

Redam cateva dintre raspunsurile postate de alti pagubiti:

„Este adevarat. Parintii mei au pățit-o!

Dacă știți pe cineva care au de gând sa se ducă , atenționați !!

Totul este o înșelătorie”

„Dacă aveam OPC in Câmpina….dar nu-i nimic că avem Politie.Sa invitați și Poliția.”

„Da știu! Nemernici. Am primit tel. Să particip. Aproape că mă obliga… Cine e credul, cumpără. Asta caută ei.”

„Păi dacă ar fi și un pic de politie prin Câmpina să se ocupe de acești impostori, poate că nu ar mai avea tupeul să facă lucrul acesta.

Eu zic, ca pensionarii când vor să-și cumpere ceva să apeleze la copii lor ori nepoți ca să verifice produsele pe net să nu-și iau țepe.”

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191