În sfârşit! A început asfaltarea străzii Mihai Bravu, tronsonul dintre strada Apelor si Uztel

În sfârşit! A început asfaltarea străzii Mihai Bravu, tronsonul dintre strada Apelor si Uztel

Primăria Municipiului Ploiești demarează lucrări de reparații pe strada Mihai Bravu.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Astfel, începând de astăzi, municipalitatea ploieșteană va executa lucrări de reparații curente/întreținere a carosabilului străzii Mihai Bravu, pe tronsonul cuprins între strada Apelor și Uztel S.A.
Acestea vor fi derulate în cadrul Programului de reparații curente și întreținerea străzilor în municipiul Ploiești și vor fi executate de către S.C. Drum Concept S.R.L., în baza Contractului Subsecvent nr. 3340/14.02.2023, în cadrul Acordului Cadru nr. 8849/02.05.2022.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Lucrările de reparații amintite vor consta în operațiunea de frezare mixtură asfaltică, pe zonele degradate ale carosabilului și activitatea de pregătire strat suport, în vederea așternerii stratului de uzură din mixtură asfaltică.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Menționăm că lucrarea de reparație a străzii Mihai Bravu, pe tronsonul cuprins între strada Apelor și Uztel S.A, va fi executată în totalitate în funcție de condițiile meteorologice.

Circulația rutieră nu va fi oprită în perioada executării lucrărilor de reparații. În acest context, mulțumim conducătorilor auto pentru înțelegere.

Administrația publică locală va continua Programul de reparații și întreținere străzi din oraș.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191