În sfârșit! China anunță oficial terminarea pandemiei de Covid-19

În sfârșit! China anunță oficial terminarea pandemiei de Covid-19

Oficialii chinezi din domeniul sănătății spun că valul actual COVID „se apropie de sfârșit”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Numărul cazurilor grave de COVID și al deceselor are o tendință de scădere, scrie într-un raport al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) citat de BBC, informează Mediafax.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Acesta a mai stabilit că nu a existat „nicio revenire evidentă” în timpul sărbătorilor de săptămâna trecută, când milioane de oameni au călătorit și s-au întâlnit. Experții spun că declinul corespunde cu momentul așteptat al sfârșitului acestui val major.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Virusul a făcut ravagii în localitățile din China după ce autoritățile au ridicat restricțiile zero-COVID în decembrie. Cu toate acestea, sosirile la spital pentru febră au scăzut cu peste 90% în ianuarie, iar ratele de spitalizare au scăzut cu peste 85%.

De asemenea, autoritățile au raportat o scădere bruscă a numărului zilnic de decese cauzate de COVID în spitale, de la un vârf de 4.300 de decese la 4 ianuarie la 896 de decese la 23 ianuarie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191