Incendiu devastator în Ariceştii Rahtivani. Mai multe case şi anexe au fost cuprinse de flăcări

Incendiu devastator în Ariceştii Rahtivani. Mai multe case şi anexe au fost cuprinse de flăcări

Pompierii prahoveni au fost solicitați în această seară să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe case, anexe și grajduri din comuna Ariceștii Rahtivani, sat Nedelea.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

La locul evenimentului au fost mobilizate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Inițial, flăcările au cuprins trei case, ulterior incendiul s-a propagat și la o a patra casă.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

La fata locului intervin 31 de subofițeri și 2 ofițeri.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Potrivit ISU Prahova, suprafața aproximativă cuprinsă de flăcări este de 1000 mp. În acest moment incendiul este LOCALIZAT, se depun eforturi pentru lichidarea acestuia.

Nu sunt raportate victime.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191