INCENDIU in Baicoi, marti noapte. Doua case au fost cuprinse de flacari

INCENDIU in Baicoi, marti noapte. Doua case au fost cuprinse de flacari

Pe timpul nopții, in jurul orei 03:45, pompierii prahoveni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs în orașul Baicoi, Fundătura Cerceluș.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Incendiul s-a manifestat generalizat la nivelul unei locuințe, pe o suprafață de aproximativ 140 mp. A fost afectată și o a doua casă, dar intervenție coordonată a salvatorilor a făcut ca pagubele la aceasta sa fie minore.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

In urma cercetărilor efectuate după finalizarea intervenției, s-a stabilit drept cauză probabilă de incendiu scurtcircuitul electric.

Foețe alocate: 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Sursa: comunicat ISU Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191