Incendiu la o casă din Aluniş. Focul a fost pus intenționat

Incendiu la o casă din Aluniş. Focul a fost pus intenționat

La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Slănic au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Aluniș se manifestă un incendiu la o locuință.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, observând că incendiul a cuprins două locuințe, extinzându-se și la acoperișul alteia, din imediata apropiere.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Echipajele de pompieri sosite la fața locului au procedat la stingerea incendiului, din primele verificări, reieșind faptul că acesta ar fi fost provocat.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

În urma incendiului, proprietarul primului imobilul, un bărbat în vârstă de 58 de ani a suferit mai multe arsuri, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

La acest moment polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a izbucnit incendiul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și vătămare corporală din culpă.

Foto arhiva

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191