Incep probele pentru repornirea agentului termic! Termo Ploieşti: Estimăm că până la sfârşitul acestei săptămâni, distribuţia apei calde va putea fi reluată în tot oraşul

Incep probele pentru repornirea agentului termic!  Termo Ploieşti: Estimăm că până la sfârşitul acestei săptămâni, distribuţia apei calde va putea fi reluată în tot oraşul

Societatea Termo Ploieşti SRL

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Informare de presă

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Stimaţi ploieşteni, vă anunţăm că mâine, 19 octombrie 2022, vor începe probele pentru repornirea sistemului de alimentare cu apă caldă în blocurile racordate la Centralele termice 23 August şi Bucov.
În ceea ce priveşte reluarea distribuţiei de apă caldă în celelalte zone ale oraşului, va informăm că angajaţii societăţii acţionează pentru umplerea sistemului SACET cu apă, efectuarea probelor de retea si la toate punctele termice/module termice din cartiere inclusiv retea secundara şi aducerea agentului termic la o temperatura ce poate asigura furnizarea de apa calda menajera.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

În acest moment, în funcţie de probleme tehnice identificate, estimăm că, până la sfârşitul acestei săptămâni, distribuţia apei calde va putea fi reluată în tot oraşul.

Rugăm toţi abonaţii să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.
Vom reveni periodic cu informaţii de interes public până la reluarea distribuţiei de apă caldă şi caldură în tot oraşul.

Societatea SC TERMO PLOIEȘTI SRL
18.10.2022

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191