Incepe DERATIZAREA, in Ploiesti. In perioada 13-22 decembrie, Coral Impex va interveni pentru combaterea rozatoarelor

Incepe DERATIZAREA, in Ploiesti. In perioada 13-22 decembrie, Coral Impex va interveni pentru combaterea rozatoarelor

“S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, Str. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, ţel. 0244/517610, va aduce la cunoştinţă că în perioada 13 – 22 decembrie 2022 se vor executa servicii de deratizare în Municipiului Ploieşti, astfel:

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

– servicii de deratizare în parcuri, spaţiile verzi aparţinând domeniului public şi privat, etc., în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Produsul utilizat este:

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

* Colbrom, având substanţa activa bromadiolone, folosit pentru combaterea rozătoarelor;

Produsul menţionat se regăseşte în Registrul Naţional al Produselor Biocide şi este avizat pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sănătăţii.

În caz de ingerare accidentală, antidotul este vitamina K.

Suplimentar pot fi utilizate şi alte substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii, cu acordul prealabil al beneficiarului”, se arată în comunicatul transmis de Coral.

Acţiunile se desfăşoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 şi cu recomandările Institutelor de specialitate, activităţile de deratizare fiind realizate de către Primăria Municipiului Ploieşti prin S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

“Personalul implicat în execuţia serviciilor este calificat în funcţia de agent D.D.D., în conformitate cu legislaţia în vigoare şi este dotat cu echipament de protecţie corespunzător.

Pentru că activitatea deratizare să fie eficientă, acesta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public, cât şi privat.

În acest sens, facem apel către cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze activităţile de deratizare pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalităţii”.

Activităţile se vor desfăşura în funcţie de condiţiile meteorologice. În cazul în care acestea vor împiedica desfăşurarea intervențiilor, perioada va fi prelungită.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191