Incepe „Festivalul Caşcavelei”, la Valea Doftanei

Incepe „Festivalul Caşcavelei”, la Valea Doftanei

Festivalul cașcavelei este programat să se desfășoare în zilele de 15, 16, 17 Septembrie 2023

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Cașcaveaua este pregătită în zona Valea Doftanei după o rețetă veche de sute de ani, din ingredinte sută la sută naturale. Mai mult decat atat, preparatul emblemă a localității, este de 16 ani înregistrată nu doar în scriptele Ministerului Agriculturii, ci si la Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM)

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Festivalul Cascavelei se desfășoară într-una dintre cele mai fermecătoare locații din România, înconjurată de munți impunători și păduri misterioase, adică pe Valea Doftanei.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Cei care vor veni la festivalul devenit tradiție, se vor bucura de un program muzical diversificat, care acoperă genuri variate, de la muzică tradițională și folk, până la rock și electronic. Pe parcursul festivalului, veți avea ocazia să vă delectați cu concerte live susținute de artiști talentați, care își vor împărtăși pasiunea pentru muzică cu publicul: Francesco Napoli, Georgiana Lobonț, Alex Velea, Dony, Alexia, Dj Conte, Azur, Raluca Guslicor, Boby, Mr. Juve, Radu Ilie, Aida, DJ Baron, Medeea, ș.a.

De asemenea, turiștii vor putea explora expozițiile de artă contemporană, să participe la ateliere creative și să interacționeze cu artiști locali și internaționali.

Festivalul Cascavelei este un eveniment destinat întregii familii. De la zone de joacă pentru cei mici până la ateliere și activități de aventură pentru adulți, fiecare vizitator va găsi ceva care să-l inspire și să-l bucure.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191