Începe Jihadul economic! Gigantul din telecomunicaţii care va concedia 11.000 de oameni

Începe Jihadul economic! Gigantul din telecomunicaţii care va concedia 11.000 de oameni

Se anunţă cel mai mare val de concedieri din istoria Vodafone, un gigant în telecomunicaţii, la nivel mondial. 11.000 de oameni vor fi concediați în următorii trei ani.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Decizia a fost luată de noul şef al Vodafone, Margherita Della Valle, care dorește să simplifice şi să recâştige competitivitatea grupului britanic de telecomunicaţii.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

De ce vor da oameni afară?

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Reducerile de locuri de muncă sunt cele mai mari din istoria Vodafone, care are aproximativ 100.000 de angajați, în Europa și Africa, ceea ce o face una dintre cele mai cunoscute mărci corporative din Marea Britanie.

„Performanța noastră nu a fost suficient de bună”, a spus Della Valle, care a fost numită definitiv în funcția de CEO luna trecută, adăugând: „Prioritățile mele sunt clienții, simplitatea și creșterea”.

Vodafone a deschis şedinţa de tranzacţionare bursieră de azi cu 4,5% mai jos. Este cea mai mare scădere a indicelui FTSE 100 (Financial Times Stock Exchange 100 Index), de la Bursa din Londra, coborând la cel mai scăzut nivel, de la începutul lunii ianuarie.

Rezultate slabe în Germania

Della Valle a spus că Germania, cea mai mare piață a Vodafone, a avut performanțe slabe, în timp ce Spania, care s-a confruntat cu o concurență acerbă, în ultimii ani, este în curs de revizuire strategică.

Vodafone a spus că piața europeană de Telecomunicații a oferit de multă vreme un randament slab al capitalului investit în rețele, iar performanța sa relativă s-a înrăutățit în timp.

În mediul de afaceri a apărut informaţia că Vodafone şi CK Hutchison sunt aproape de un acord care prevede unificarea operaţiunilor de telecomunicaţii din Marea Britanie, într-o tranzacţie în valoare de 15 miliarde de lire sterline (19 miliarde de dolari) care va da naştere celui mai mare operator de telefonie mobilă din Marea Britanie, cu 29 milioane de abonaţi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191