Inchisoare cu executare pentru fiul patronului Cris-Tim. Vlad Timiş, condamnat pentru trafic de droguri

Inchisoare cu executare pentru fiul patronului Cris-Tim. Vlad Timiş, condamnat pentru trafic de droguri

Vlad-Cristian Timiş, fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim, a fost condamnat de Tribunalul Prahova la închisoare cu executare pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Astfel, Vlad Timiş a primit o pedeapsă de 3 ani şi 2 luni de închisoare cu executare.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În acelaşi dosar a fost condamnat un alt inculpat, care a primit aceeaşi pedeapsă pentru fapte similare.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

De asemenea, instanţa de fond a dispus confiscarea unor bunuri de la cei doi inculpaţi, între care bunuri a căror deţinere este interzisă de legea penală şi au fost folosite la săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc- cantitatea de 3,65 grame cocaina, un cântar, o linguriţă, un recipient pe care s-a pus în evidenţă cocaină, cantitatea de 44.41 grame cocaină şi cantitatea de 4.67 grame cocaină.

De asemenea, a fost confiscat un autoturism marca VOLKSWAGEN TOUAREG dobândit de unul dintre inculpaţi din traficul de droguri.

Decizia nu este definitivă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191