Inchisoare cu executare pentru fiul patronului Cris-Tim. Vlad Timiş, condamnat pentru trafic de droguri

Inchisoare cu executare pentru fiul patronului Cris-Tim. Vlad Timiş, condamnat pentru trafic de droguri

Vlad-Cristian Timiş, fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim, a fost condamnat de Tribunalul Prahova la închisoare cu executare pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Astfel, Vlad Timiş a primit o pedeapsă de 3 ani şi 2 luni de închisoare cu executare.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

În acelaşi dosar a fost condamnat un alt inculpat, care a primit aceeaşi pedeapsă pentru fapte similare.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

De asemenea, instanţa de fond a dispus confiscarea unor bunuri de la cei doi inculpaţi, între care bunuri a căror deţinere este interzisă de legea penală şi au fost folosite la săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc- cantitatea de 3,65 grame cocaina, un cântar, o linguriţă, un recipient pe care s-a pus în evidenţă cocaină, cantitatea de 44.41 grame cocaină şi cantitatea de 4.67 grame cocaină.

De asemenea, a fost confiscat un autoturism marca VOLKSWAGEN TOUAREG dobândit de unul dintre inculpaţi din traficul de droguri.

Decizia nu este definitivă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191