Închisoare pe viață pentru românul care și-a înjunghiat soția de 171 de ori. Dezvăluirile cutremurătoare făcute în timpul procesului

Închisoare pe viață pentru românul care și-a înjunghiat soția de 171 de ori. Dezvăluirile cutremurătoare făcute în timpul procesului

Românul din Marea Britanie care și-a înjunghiat soția de 171 de ori, după care și-a făcut un duș și s-a uitat liniștit la televizor a a fost condamnat la închisoare pe viață.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Mihai Hurmuz-Irimia, de 29 de ani, va petrece cel puțin 21 de ani la închisoare, perioadă după care ar putea să ceară eliberarea condiționată, relatează BBC.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

În dimineața de 30 august 2022, el și-a ucis soția, pe Katie Hurmuz-Irimia, de 40 de ani, înjunghiind-o de 171 de ori, în casa lor din Wallingford, Oxfordshire. După ce a făcut duș și s-a uitat un timp la televizor, românul a sunat la poliție. Apelul înfiorător a fost făcut public, în timpul procesului.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Mihai Hurmuz-Irimia îi spune persoanei care a răspuns la numărul de urgențe: „Cred că mi-am ucis soția”. Apoi descrie cum a înjunghiat-o „peste tot” și și-a făcut un duș.

Judecătorul Ian Pringle a spus că în cauză există „aspecte agravante puternice”, inclusiv folosirea a două cuțite și durata mare a atacului. De asemenea, înainte de a-și omorî soția, bărbatul consumase cocaină.

Judecătorul Pringle a explicat, de asemenea, cum Hurmuz-Irimia și-a concentrat loviturile de cuțit în gâtul, capul și spatele soției sale, subliniind că aceasta a fost înjunghiată de 171 de ori.

„După ce a ucis-o pe Katie, credem că a făcut un duș și s-a uitat la televizor, după care a sunt calm la poliție și a spus ce a făcut”, a spus detectivul care a condus ancheta. „Apelul către poliție era doar despre el – o încercare egoistă de a câștiga simpatie”, a mai spus detectivul.

Polițiștii care au ajuns la locuința celor doi soți au găsit în interior o baie de sânge.

În timpul procesului, juriul a aflat că cei doi soți tocmai se întorseseră din vacanță, unde s-au certat de mai multe ori. Katie i-a spus soțului ei că voia să divorțeze, dar până la urmă s-au împăcat.

De asemenea, în timpul procesului au fost amintite și episoadele anterioare de violență. În august 2020, Katie a declarat la poliție că a fost lovită de soțul ei, după ce a aflat că a înșelat-o și l-a confruntat. Ulterior, Mihai a amenințat că va stropi cu benzină casa mamei sale și că îi va da foc, iar apoi va incendia și mașina fratelui ei. Mihai a fost atunci arestat, dar pentru că soția lui nu a depus plângere, a fost eliberat în scurt timp. După câteva zile, Katie le-a spus polițiștilor că soțul ei a încercat să o atace cu un cuțit și cu o bâtă de baseball. A fost din nou arestat, dar eliberat în scurt timp.

Într-o declarație cutremurătoare citită de procurorul Matthew Walsh, mama lui Katie Hurmuz-Irimia, Hazel Margaret Chalk, a spus că „se trezește în fiecare zi gândindu-se la Katie” și că aceasta „trebuie să fi trecut prin iad” în timpul căsniciei cu Mihai Hurmuz-Irimia.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191