Înființarea A.D.I Mobilitate Prahova intră în linie dreaptă. Care este scopul Asociației

Înființarea A.D.I Mobilitate Prahova intră în linie dreaptă. Care este scopul Asociației

Înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Mobilitate Prahova care să deservească zonei metropolitane din jurul Ploieștiului intră în linie dreaptă.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Consiliul Județean Prahova are pregătită documentația necesară și urmează să fie îndepliniți toți pașii legali pentru înființarea asociației. Scopul ADI Mobilitate este de a atrage fonduri europene în vederea achiziționării a noi mijloace de transport în comun care să circule pe raza așa zisei zone metropolitane.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Transport metropolitan și în județul Prahova. Acest lucru va fi posibil în contextul în care autoritățile locale pare că au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Mobilitate Prahova.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Scopul ADI Mobilitate Prahova este de a se cumpără autobuze electrice cu fonduri europene care să deservească zonei metropolitane.

De altfel, autoritățile prahovene analizează solicitările transportatorilor și ale primarilor pentru a pregăti documentația finală în ceea ce privește transportul intrajudețean din afara zonei metropolitane.

Ambele proiecte, atât înființarea ADI Mobilitate Prahova, cât și licitația privind transportul intrajudețean, au un numitor comun, acela de a crește gradul de confort pentru călători, informeaza Republikanews.ro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191