INFORMARE Romsilva (Directia Silvica Prahova): se solicita aviz pentru „Corectare torenti din bazinul hidrografic Ermeneasca”

INFORMARE Romsilva (Directia Silvica Prahova): se solicita aviz pentru „Corectare torenti din bazinul hidrografic Ermeneasca”

INFORMARE

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Această informare este efectuată de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva – Direcția Silvică Prahova, cu sediul în Ploiești, strada Iuliu Maniu, numărul 3, județul Prahova, telefon 0244/594 706, fax 0244/595 836, e-mail: office@ploiesti.rosilva.ro, ce intenționează să solicite de la Administrația Națională “Apele Romane” Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița, S.G.A. Prahova aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor de Corectarea torenților din bazinul hidrografic Ermeneasa, amplasate în Comuna Doftana, județul Prahova.
Această investiție este nouă.
Această solicitare de aviz este conformă cu prevederilor Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.
Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului, după data de 04.04.2022.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

DIRECTOR,
Dragoș Gabriel CIOMAG

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191