Ingredientul pe care nu trebuie să îl adaugi în salata de boeuf. Sfaturi pentru un preparat delicios pentru masa de sărbători

Ingredientul pe care nu trebuie să îl adaugi în salata de boeuf. Sfaturi pentru un preparat delicios pentru masa de sărbători

Salata de boeuf este preparatul vedetă de pe masa de sărbători, iar cei dragi așteaptă cu nerăbdare să se bucure de savoarea lui. Există multe rețete după care poți să îl prepari, dar mai ales câteva reguli de care trebuie să ții cont neapărat. Iată ce ingredient nu trebuie să adaugi niciodată în salata de boeuf.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Acest preparat nu poate să lipsească de pe masa de sărbători, iar gospodinele caută cea mai bună rețetă pentru a o găti. Ingredientele pe care le adaugi sunt foarte importante, iar la unul dintre ele ar trebui să renunți definitiv. Deși multă lume îl adaugă, cu el riști să strici gustul preparatului tău.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ingredientul pe care nu trebuie să îl adaugi în salata de boeuf

Salata de boeuf este unul dintre preparatele tradiționale cu care nu poți să dai greș și are o lungă istorie în ceea ce privește sărbătorile de iarnă.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Deși poate fi gătit în orice moment al anului, Crăciunul sau Revelion sunt ocaziile în care gospodinele în prepară. În principiu, ai nevoie de legume fierte, dar nu și de un ingredient adăugat de toată lumea.

Mai exact, este vorba despre maioneza din comerț. Pentru a lega ingredientele și legumele fierte, este nevoie de un sos, iar acesta este, de cele mai multe ori, maioneza.

Fie din lipsă de timp, fie pentru că este delicioasă, multe gospodine aleg să o cumpere din comerț.

Dincolo de faptul că este foarte nesănătoasă, are o textură care îți poate strica salata e boeuf. Maioneza pregătită în casă, densă și aromată, este cea mai potrivită în acest caz.

Cea mai delicioasă rețetă de maioneză făcută în casă

Maioneza care se prepară în casă este mult mai delicioasă decât cea din comerț, iar acest lucru o spun și marii bucătari, care evită să o cumpere din magazine. Pentru a o prepara acasă, ai nevoie de doar câteva ingrediente.

Este vorba despre un gălbenuș de ou, puțin ulei și muștar. Toate aceste ingrediente se amestecă în același sens, cu grijă, astfeș încât să nu o tai.

După ce compoziția este omogenă, poate fi băgată cîteva minute în frigider. Ulterior, se poate adăuga peste salata de boeuf.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191