Inima sa bate, oficial, pentru Petrolul!

Inima sa bate, oficial, pentru Petrolul!

Brazilianului Jefferson Nogueira Junior i-a venit inima la loc, așa cum se mai spune. Asta pentru că după numeroase controale medicale Jefferson a primit binețea medicilor și poate juca pentru Petrolul. Astfel, putem spune că inima sa bate, oficial, pentru Petrolul deoarece cele două părți, club și fotbalist, au oficializat, astăzi, transferul acesta semnând un angajament cu clubul ploieștean.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

În vârstă de 29 de ani, Jefferson trebuie să aibă un joc cât mai inimos la mijlocul terenului acolo unde, împreună cu compatriotul Jair, îi poate determina, din nou, pe suporterii petroliști să strige,,brazilieni ca la Ploiești, în toată țara nu găsești!”. În Brazilia, Nogueira Junior a evoluat pentru Figuirense și Fortaleza, adunând 41 de prezențe în Serie A braziliană, înainte de a ajunge în Europa, în ianuarie 2018, atunci când a semnat cu gruparea turcă Gaziantep FK.

Cu Gaziantep avea să promoveze în prima ligă din Turcia, campionat în care, mai apoi, a bifat, de-a lungul a două sezoane și jumătate, 57 de meciuri și cinci goluri marcate. În ianuarie 2022 s-a mutat în liga secundă din Portugalia, la Moreinrense, gupare pentru care a disputat 16 partide (2 goluri marcate). Anunțul oficial al angajamentului cu brazilianul a venit imediat după conferința de presă prilejuită de meciul cu FC Argeș.

La conferință au venit fundașul Ricardo Grigore și antrenorul Florin Pârvu. Grigore a spus, printer altele, că a foiiist primit foarte bine la Ploiești mai ales că aici l-a regăsit pe cel mai bun prieten al său, Moldoveanu, dar și pe Grozav și Irobiso cu care a mai jucat și la Dinamo:,,Am urmărit parcursul Petrolului pentru că am venit de la FCU cu care eram în luptă directă pentru play-off, iar Petrolul chiar avea șanse să intre în primele șase. Mă bucur că Dumnezeu îmi dă șansa să joc numai la echipe cu istorie, cu suporteri minunați, mă motivează și vreau să nu dezamăgesc”.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Principalul Pîrvu a declarat că Grigore face parte din lotul care s-a deplasat, astăzi, la Pitești. Pentru prima oară de când a venit la echipă el a spus că Petrolul vrea puncte mai ales că locul 11 este ultimul care asigură mai multe meciuri acasă decât în deplasare, în play-out:’’Ne dorim foarte mult să luăm toate punctele și ultimul joc ne-a dat speranțe că putem face acest lucru. Nu am nici o problemă cu Budescu chiar dacă au apărut atâtea cu el. Chiar s-a pregătit foarte bine în această săptămână. El vine după o accidentare care l-a ținut departe de teren. S-a recuperat în timp record și joacă cu talpa amorțită din cauza accidentării. E conștient că are probleme cu greutatea, dar ar trebui să-l lăsăm în pace să-și vadă de antrenamente”.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

FC Argeș-Petrolul se dipută mâîne, de la ora 17.30, pe stadionul ,,Nicolae Dobrin”. Jocul va fi condus de o brigadă formată din Radu Petrescu (Bucureşti), asistat de Mircea Grigoriu (Bucureşti) și Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe – Covasna). Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache (Bucureşti). Arbitru AVAR: Cristina Trandafir (Bucureşti).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191