Inspectoratul Scolar a premiat elevii care au luat 10 la Bacalaureat si Evaluarea Nationala

Inspectoratul Scolar a premiat elevii care au luat 10 la Bacalaureat si Evaluarea Nationala

Marți, 22 noiembrie, au fost premiați cei 26 de elevi prahoveni care au obținut media 10 la examenele naționale de Evaluare Națională și Bacalaureat din vara anului 2022, în baza Ordinului Ministerului Educației nr. 6168/2022, prin care s-a aprobat lista nominală a absolvenților din învățământul liceal și gimnazial, beneficiari ai prevederilor H.G. nr.1282/2022.
Evenimentul a avut loc la Sala Europa a Consiliului Județean Prahova și a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Ilona Rizea, inspector școlar general, a premiat, în numele Ministerului Educației, cei 8 elevi care au obținut media 10 la examenul de evaluare națională, cu câte 2000 de lei, iar pe cei 16 elevi care au obținut media 10 la examenul național de bacalaureat, cu câte 5000 de lei.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191