Insula din Grecia adorată de Regele Charles al III-lea. De ce este într-atât de special acest loc pentru monarhul britanic

Insula din Grecia adorată de Regele Charles al III-lea. De ce este într-atât de special acest loc pentru monarhul britanic

Membrii familiei regale britanice călătoresc în întreaga lume în calitate de profesioniști, dar când vine vorba de vacanțe au doar câteva locuri preferate. Și multe dintre ele sunt chiar aici, în Europa.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Membrii Casei Regale aleg pentru vacanțe locuri care sunt aproape de casă

Regele Charles, Regina Camilla, Prințul Wiliam și Kate călătoresc adesea în străinătate pentru angajamente regale, uneori timp de câteva săptămâni.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Deși există puține locuri prin lume în care membrii familiei regale nu s-au aventurat, destinațiile lor personale de vacanță fiind destul de aproape de casă.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Și, deși au mijloacele de a merge aproape oriunde, familiile din cadrul monarhiei britanice păstrează tradiția atunci când vine vorba de a face o călătorie în străinătate. Prințesa Kate și Prințul William, de exemplu, sunt cunoscuți ca iubitori ai unei șederi umile în insulele Scilly. Dar se bucură și de excursii în Alpii Elvețieni și lângă apele cristaline care mărginesc coasta Caraibelor. 

O altă destinație preferată de cei din familia regală este Mustique, Saint Vincent. Linia de coastă din Mustique este unică deoarece este înconjurată atât de Atlantic, cât și de Marea Caraibelor. Are o mulțime de plaje și golfulețe. Acest loc reprezintă una dintre insulele preferate ale lui Kate Middleton și prințului William.

Corfu, refugiul idilic și pentru regele Charles al III-lea

Evadările idilice sunt iubite și de regele Charles al III-lea și de regina Camilla, care vizitează, de asemenea, o mulțime de alte țări chiar aici, în Europa.

Corfu este cea mai nordică dintre Insulele Ionice din Grecia, situată în Marea Adriatică, la estul Italiei și la sud-vestul Albaniei.

Refugiul idilic este popular printre mulți britanici în timpul verii, cu care regele Charles și regina Camilla împărtășesc aceeași pasiune pentru insulă. Cel mai recent, Prințul Edward, Ducele de Edinburgh, a fost în vacanță la Corfu împreună cu familia în iulie anul trecut.

De ce insula greacă este iubită de rege și regină

În timp ce clima sa însorită, priveliștile uluitoare și peisajul mediteranean emblematic sunt atracții comune, regii iubesc Corfu pentru populațiile sale diverse de floră și faună. Casa a de măslini impresionanți și a aproximativ de specii de ierburi și flori, nu este de mirare de ce insula greacă este iubită de Rege și Regină.

Vila Rothschild din Kerasia a fost numită „Palatul de vară Kensington” – drept casa perechii regale când vizitează insula. Cu verdeață luxuriantă, cascade și păduri unice, asociațiile regale ale insulei datează din copilăria Prințului Phillip, ca locul de naștere al soțului regretatei Regine Elisabeta a II-a, scriu cei de la

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191