Insula Iubirii, 11 august 2023. Gestul care i-a pus capac ispitei Daria Cuflic. A răbufnit la adresa lui Răzvan: „Mă faci de rușine! Și pe Ema”

Insula Iubirii, 11 august 2023. Gestul care i-a pus capac ispitei Daria Cuflic. A răbufnit la adresa lui Răzvan: „Mă faci de rușine! Și pe Ema”

Date-ul alături de Livia Marinescu a fost plin de surprize pentru Răzvan Kovacs. Acesta a descoperit că ispita feminină este o femeie minunată, susținând că primele aparențe înșală întotdeauna. 

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Distracția și-a spus cuvântul la întâlnirea dintre cei doi. Concurentul s-a simțit atât de bine încât a uitat de Daria Cuflic, femeia alături de care a legat o conexiune specială în Thailanda. Așadar, bărbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a oferit un sărut Liviei Marinescu în fața camerelor, potrivit

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

De asemenea, gesturile nepotrivite și replicile vulgare nu au ezitat să apară din partea lui în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023. 

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Gestul concurentului a făcut-o pe Daria Cuflic să răbufnească

Odată ajuns la vilă, Răzvan Kovacs a simțit nevoia să-i povestească Dariei Cuflic despre pupicul dintre el și Livia Marinescu. Reacția ispitei feminine a fost una neașteptată, care l-a luat prin surprindere. Gestul concurentului a făcut-o pe Daria Cuflic să răbufnească. Ispita feminină nu s-a mai putut abține și i-a adresat cuvinte dure. 

„Ce frumos”, i-a spus ea într-un mod ironic. „Gata, lasă-mă! Mă faci de rușine! Și pe Ema, și pe mine, și pe toată lumea. Ești moartea pasiunii!”, a mai adăugat tânăra. „Lasă-mă, că sunt enervată! Serios!”, i-a mai zis ispita feminină, după ce concurentul a încercat să-i explice situația. 

Supărarea Dariei Cuflic nu a durat foarte mult. Aceasta a încercat să-i arate lui Răzvan Kovacs că este rațională în astfel de situații. „Daria a fost mai dezamăgită decât mă așteptam eu. A avut o reacție neașteptată. A vrut să îmi demonstreze că e mai cerebrală decât mine”, a evidențiat el. 

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191