Întâlnirea femeilor de succes la Ploiești: O seară de inspirație și networking, la DaVinci Events, pe 12 martie

Întâlnirea femeilor de succes la Ploiești: O seară de inspirație și networking, la DaVinci Events, pe 12 martie

Într-o inițiativă menită să celebreze excelența și să promoveze schimbul de idei între femeile de succes, un eveniment de networking va avea loc la Ploiești pe data de 12 martie, începând cu orele 17. Locul desfășurării este DaVinci Events Ploiești, care va găzdui întâlnirea într-un cadru elegant și profesional.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Evenimentul este organizat de „Eu sunt Ana”, o comunitate dedicată susținerii și încurajării femeilor în atingerea obiectivelor lor personale și profesionale, în parteneriat cu Bizz Club Ploiești, o platformă ce facilitează conexiuni și colaborări între profesioniștii din diverse domenii.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Scopul principal al întâlnirii este acela de a oferi femeilor de succes oportunitatea de a se conecta şi de a-și împărtăși experiențele. Va fi un mediu propice pentru dezvoltarea relațiilor de afaceri, iar participantele vor avea șansa de a asculta prezentări și discuții captivante din partea unor femei remarcabile din diferite domenii, care își vor împărtăși povestea și învățămintele dobândite în parcursul lor profesional.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul „Eu sunt Ana” (www.eusuntana.ro) sau puteți contacta direct Bizz Club Ploiești, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191